Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onananananananana

rozstanie po 10 latach jak przetrwac?

Polecane posty

Gość onananananananana

rozstalismy sie,cos sie wypalilo...mialam dosyc zdrad krecenia klamania olewania mnie...kocham ale powiedzialam stop koniec...nie wiem jak to przetrwac ale wiem ze to jedyne wyjscie...10 lat zero planow na przyszlosc...

Gość mściwa Gośka +
poczuj ulgę:D i żyj wreszcie! :D

Gość onananananananana
sama sie sobie dziwie ze bylo mnie stac na taki krok...ale lepeij teraz niz za kolejne 10 lat..jakos nie potrafie sie w tym wsyztskim odnlezc,stracilam wszytskich znajomych bedac z nim bo tylko z nim spedzalam czas,nie mam nikogo,boje sie samotnosci...

Gość mściwa Gośka +
znajomi znajdą się nowi zobaczysz:D

Gość trzydziestka na zakrecie
a ile masz lat? macie dzieci? mam podobny problem tyle tylko ze mam 30 lat i stad wiekszy strach przed zerwaniem

Tez nie moglam sie pozbierac po rozstaniu, przerastalo mnie to na kazdym kroku. W sumie najgorsze bylo to przyzwyczajenie, ale wiecie co teraz z perspektywy czasu bardzo sie ciesze, ze tak wyszlo, spotkalam kogos dla kogo warto bylo wtedy troche pocierpiec. I tak sobie mysle ze przeciez nie mialabym tego co mam teraz gdybym sie wtedy nie odwazyla ;) zmiany sa dobre, powodzenia !

Gość No bo oczywiscie na jednym
pacanie się świat konczy i teraz to nic tylko siąść i płakać. Dajcie sobie spokój dziewczyny bo aż żal czytac. Facet idiota ale jak sie rozstaniecie to płączecie i labiedzicie ;|

Gość onananananananana
on 29 ja 27 wrzadzil mi tyle zlego:( potrafil mnie opieprzyc o za bardzo odkrecony kran z woda w lazience kiedy mylam rece...nie mamy dzieci nie mielismy ich nawet w planach a ja tak bardzo pragne miec rodzine...nie myslal o slubie o narzeczenstwie:( ciagle flirtowal z jakimis...nie bede sie wyrazac a teraz pewnie wsyztskim opowiada ze to JA go zostawilam... nie mial dla mnie czasu olewal mnie,dwa razy dziennie jezdzil do mamusi...

Gość gość
a mnie zostawił po 3, 5 roku bycia razem. najgorsze było to jak mi ostatnio powiedział ze JAK JA CHCE DO NIEGO WRÓCIC TO MUSZE ZMIENIC styl ubierania(jeansy na spodniczki, swetry na bluzki z dekoltem). Postanowiłam zrobić to w inny sposób. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://magicznerytualy.pl , i już po 3 tygodniach zaczął mnie przepraszac i prosić czy może wrócić:)

Gość gość
Jestem z chłopakiem 1,5 roku. I dla niego i dla mnie to był pierwszy poważny związek. A od świąt... zachowywał się dziwnie i nie mówił o co chodzi, bo nie chciał mnie zranić. Pokłóciliśmy się i prawie od niego odeszłam. Ale wróciłam. Płakał tak, że jeszcze nigdy nie widziałam żeby ktoś tak płakał. Powiedział, że tak bardzo boi się, że mnie straci. A jednocześnie nie wie, co czuje. Musiałam działac. Zamówiłam urok miłosny ze strony http://urokmilosny24.pl a on znowu pokochał mnie całym sercem : )

Gość aga_wr
ja właśnie borykam się z ogromnym kryzysem w związku. jest masakra. nie jem, nie śpię, ciągle jestem w nerwach. on próbuje winę za wszystko rzucić na mnie. nawet ostatnio powiedział, że tyle lat wiele rzeczy mu przeszkadzało w moim wyglądzie, ale teraz dopiero do niego dotarło, że tego jednak nie da się "przeskoczyć". że chyba jednak innego typu kobiety szukał. że to chyba nie to. że związanie się to był błąd. jesteśmy 13 lat razem. ja chcę ratować ten związek, kryzysy się zdarzają, ale przecież można wiele rzeczy naprawić. wiem, że wiele rzeczy schrzaniłam, ale ja opowiedziałam się za ratowaniem tego związku i tego się trzymam. on raz mówi, że tak- ratujemy, na drug dzień, że nie, że widzi sensu, że to nie to, że jest zmęczony. raz, że mnie kocha- potem całuje, obejmuje, a kolejnego dnia, że zrobił to tylko z litości. wiele bym mu wybaczyła, ale nie wiem, czy jest sens. nie widzę u niego chęci ratowania tylu lat laszego wspólnego życia. jestem w rozsypce i totalnej rozpaczy.

Gość gość
Ale skąd ten kryzys? Nagle czy coś się już wcześniej chrzaniło? Wykluczasz zdradę? Czy po prostu codzienność Was dopadła?

Gość Zaszklona
Witam.Chcialam sie dołączyc do tematu .Moze ktos powie ze dobrze zrobilam.Jestem tydzien po roztaniu sama go wyrzucilam poniewaz od 4mc olewa mnie mamy 2dzieci najmlodsze ma4 mc starsze9 lat my mamy po 30lat 2gie dziecko sam chciał ale podejrzewam ze znudzilo mu sie ojcostwo nie wiedzial chyba ze to cieszko jest wychowywac zajmowac poniewaz przy pierwszym go nie bylo malenstwo mialo nas zblizyc niestety on ma fajnych kolegow ktorzy zyja jak chca i bawia sie czesto bywalo ze sie kłóciliśmy kłamał czesto kasowal sms wyjeżdżał na weekendy i nie odbieral tel podjełam decyzje ze to koniec on zabral zeczy i wyjechal. Nawet nie zadzwonil spytac jak dzieci na koniec powiedzial ze to moja wina . myslalam że dobrze zrobiłam ale jak by tak było. Nie bolało bymnie chyba ciezko mi szczegulnie ze to byl pierwszy i jedyny facet :(

Gość Diana974
Najwięcej o magii miłosnej Wie wróżka Sigita. Czasem udziela się nawet w telewizjach ezoterycznych. Ważne, ze pomogła mi odzyskac chłopaka w niecały miesiąc. Kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość Gosia9796
Grunt to nie załamywać się :) Są osoby, które potrafia pomóc, mi osobiście odzyskać męża pomogła Pani Sigita, kontakt do niej jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Mialam dosyć zdrad :D dobre, ile cie zdradzal? Normalni ludzie po pierwszej zdradzie mowia sobie "zegnaj" wiec albo masz spore kompleksu albo uwazasz, że wybaczenie zdrady czym w porzadku jest, to ja Ci powiem nie jest. Normalni przyzwoici ludzie nie zdradzaja.

Gość gość
olejecie frajerów , palantów, facetów nie wartych was po co latacie za nimi skoro was nie szanują, będzie cięzo na pocżatku ale czas leczy rany,zacznijcie od nowa, na pewno znajdzie sie ktos wartościowy.Ja zostawiłam swojego męza 8 lat temu i nie żałuję, kłamał zdradzał mnie i oszukiwał, nie spieprza dziad :)) nie ze mną te numery dałam dwa razy szanse, nie zmienił się i się nie zmieni!!! dosyć tego miałam, teraz jestem szcześliwa i patrzę z perspektywy czasu i śmieję się z siebie gdzie ja miałam oczy żeby być z takim palantem który nie zasługiwał na mnie.

Gość gość
Na własnej skórze przekonałam się, że magia działa naprawdę i denerwują mnie negatywne komentarze. Sama korzystałam z http://magia-anielska.pl ale wiem, że są też i inni którzy potrafią pomóc. Nie róbcie wszystkim negatywnej opinii.

Gość gość
A weź wypieprzaj z tymi reklamami wróżek!