Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość energ

prawdopodobnie grzybica penisa

Polecane posty

Gość energ

witam z tego co widze na moim penise to chyba grzybica...dodam ze nie korzystam i nie korzystałem z usług Pan ale moje pytanie gdzie mam sie z tym udac czy do dermatologa czy urologa..?

Gość energ
czestrze oddawanie moczu wczesniej widziałem czerwone małe kropki ale potem znikły i pojawiły sie zaczerwienienia na samej głowce :( delikatnie pieczenie ale nie zawsze nie zauwazyłem przykrego zapachu ani nalotu...napletek dziwnie sie zachowuje raz ok raz delikatnie sie przylepia jak by był czyms wysmarowany po sciegnieciu go jej suchy... skura sie nie łuszczy...

piekly te krostki? czestsze oddawanie moczu to nie grzybica- moze po prostu wiecej pijesz. powieniens isc do lekarza ktory przepisze ci flumycon w razie potrzeby 150mg najprawdopodobniej. mozesz tez smarowac mascia clotrimazol za 3 zl z apteki ale lepiej miec pewnosc co ci jest.

Gość energ
smaruje tą mascia juz od miesiaca raz dziennie narzeczona przysłała mi te masc tu poniewaz jestem za granica ale skutki sa takie ze jak przestaje smarowac to objaw zaczerwienienia i dziwnych plam powaraca krostki mnie nie swedziały az tak bardzo moja narzeczona pare miesiecy temu miała grzbice była u lekarza i dał jej własnie te masc i cos tam jeszcze ale wtedy jeszcze mi nic nie dolegało dopiero jak przyjechałem tu to zaczeły sie te problemy teraz własnie wracam i chce pojsc do lekaza...nie wiem gdzie a na necie róznie pisza...

Gość energ
przez jaki okres moge uzywac tej masci?

Gość energ
wiec gdzie powinienem sie udac?

Gość do wróżki
:) a tak serio do urologa, dermatolog raczej nie będzie chciał oglądac twojego piętaszka

Gość dziwne to
nieprawda! do dermatologa też możesz iść, ale najlepiej żeby to był dermatolog wenerolog. Nie sugeruję, że masz jakiegoś syfa, ale wenerolog moze lepiej sie znać na rzeczy ;)

Gość sziderca
nie mówię że kłamiesz korzystając z usług Pań Za Pieniądze. ale może uprawiasz samogwałt? tak się czasem kończy. "Pokiwała smętnie głową widząc na końcu małą czerwoną kropeczkę. Widzę, że zonanizował się mój chłopczyk... Nieładnie." (S. I. Witkiewicz, Nienasycenie)