Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulka 123456

problem na allegro

Polecane posty

Gość kulka 123456

Witam, Poradźcie co robić. Chciałam kupić 2 flakonu perfum u jednego gościa n allegro. Już nawet wynegocjowałam z nim cenę na meilach i chciałam zapłacić, ale po wejściu na obydwie aukcje ujrzałam taki oto komunikat: Strona przedmiotu została usunięta przez pracownika Allegro. Opinie miał bardzo dobre, perfumy niby oryginalne i w komentarzach to się potwierdził, więc co mogło być nie tak? Zapłacić i spodziewać się perfum, czy dopytać gościa co się stało? Dzięki z góry!

Gość nie blokują bez
wyraźnych powodów. odpuść sobie.

Gość prawda w oczy kłująca
prawdopodobnie były to jednak podróbki. nie ryzykuj. poszukaj na forum np wizaz.pl listy sprawdzonych sprzedawców z allegro i dopiero kupuj.

Gość ehbfgnx
pewnie w opisie miał niedozwolone wyrazenia np. perfumy były marki Chanel a on w opisie dodał jeszcze Gucci,Dior itp zeby miec wiecej wyswietlen.

Gość kulka 123456
No własnie nic takiego tam nie było, opis był taki: "CHRISTIAN DIOR J'ADORE 100ml EDP OKAZJA" CHRISTIAN DIOR J'ADORE 100ml Woda perfumowana dla Kobiet Nowe, oryginalnie zafoliowane perfumy w pudełku !! Pojemność 100ml Zapach Dior J'Adore to wspaniale zrównoważone połączenie świeżych nut kwiatowych i owocowych. Doda Ci energii w codziennych wyzwaniach a także otoczy Cię swoją zmysłowością, abyś zawsze czuła się kobieca i piękna. Ten niezwykły eliksir ujął serce Charlize Theron, która stała się symbolem tego zapachu. Nuty zapachowe: nuta głowy: mandarynka, liście bluszczu, kwiaty champaka. nuta serca: jaśmin, damasceńska śliwa, fiołek, storczyki, róże. nuta podstawy: drewno amarantusa, jeżyny, piżmo. A poprzednie aukcje były opisane tak samo i miał z nich pozytywy... Sprawdziłam w kometarzach... Hmmm, szkoda!

Gość kulka 123456
Właśnie mi napisał, ze jedynie za pobraniem wysyła, więc chyba zamówię te zapachy

Gość poranny kac
skoro chcesz mieć podróbki...

a gówno prawda ,gość mógł być czyściutki jak łza niemowlaka , wystarczyło by życzliwy konkurent zgłosił naruszenie zasad i po aukcji. Standard allegro nic nowego. Nawet nie miał się zapewne jak wybronić bo o czym polemizować z botem ??

Gość kulka 123456
tak zrobię! własnie doczytałam, ze tak mogę :) na poczcie otworzę tę paczkę i zobaczę co jest w środku :) Dzięki :) Ja też słyszałam, że aby mieć wywalona aukcję nie trzeba wiele... Rolusiakrak, a czy myślisz, ze mogę mu napisać, ze chciałabym z możliwością otworzenia na poczcie ze względu na to usunięcie aukcji? Czy lepiej o tym nic nie wspominac?

napisz ze od dawna praktykujesz tego typu przesyłki ,bo z kosmetykami allegro jest róznie . Dyplomatic :)

Gość natikol
w aukcji mozesz wybrac nute zapachowa ? jak tak to za to usuneli aukcje bo nie mozna sprzedawac roznych zapachow czy rozmiarow ubran. jedna aukcja-jeden konkr przedmiot

Gość kulka 123456
O! bardzo Ci dziękuję Rolusiakrak :) Bardzo mi pomogłeś! Dobrej nocy :)

Gość ****Kasia****
kiedyś bielizną handlowałam...no i uczepiło mnie się babsko za gacie ...identyczne miała za 19,90 a ja 9,90:-)...non stop miałam aukcje usuwane ....pisałam o wyjaśnienia do Allegro i nic to nie dało

tak jest kasiu ,a jak wystawiasz ponownie ,babsko zgłasza naruszenie to w koncu blokuja ci konto - chory system. Kulka - się na przyszłość polecam :)

Gość kulka 123456
No z tego co czytam to jakiś dramat na tym allegro!! Wszyscy którzy wystawiają j'adore mają tą notkę o nutach zapachowych, ponieważ ten zapach ma to wszystko w sobie, inne perfumy mają inne nuty głowy serca i podstawy, tak na prawdę to kolejny chwyt zachęcający klienta i uszlachetniający produkt, ale to jest chwyt producenta nie dystrybutora :) Rolusiakrak, przepraszam Cię KOBIETKO, ale podeszłaś do tematu z grubej rury - to mnie zmyliło! Ale przyznam się, ze się wahałam czy napisać -łeś czy łaś :) Dzięki jeszcze raz! :)

Gość kulka 123456
No, to aby nie było, ze nie odpowiedziałam, to perfumy doszły, ofoliowane, oryginalne opakowania, z datami produkcji - świeżutkie, w domu siorka sprawdziła i pachną jak trzeba, więc wszystko się zgadza. Sprzedający wysłał mi z możliwością rozpakowania przesyłki i sprawdzenia co jest w środku przed pokwitowaniem i wpłatą kasy :) Więc nie zawsze chcą nas oszukać. ALE i tak należy być czujnym! Pozdrawiam!!!