Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlaciezarna

czy to już ciąża czy reakcja na leki?

Polecane posty

Gość przyszlaciezarna

okres mi się spóźnia 11 dzień. brałam tabletki hormonalne bromergon (około miesiąca i paru dni) i robiąc test wyszedł pozytywny. odstawiłam je zrobiłam po tygodniu nowy test i również wyszedł pozytywny często chodzę do toalety nie mogę wytrzymać zapachu schabowych np. chodzę zmęczona. czy to już ciąża czy może być jakaś infekcja czy też reakcja na leki?

A skad my mamy wiedzieć? Reakcja jest dość ciazowa, ale skoro leki tez mogą taka wywołac, to chyba pozostaje ci usg ;-)

Gość gratulacje
Jak dla mnie to ciaza

Gość Fajne dziewczynki
To ciąża na 100%. Z tego co wiem, to bromergon nie wpływa na wynik testu ciążowego. Jednak jak tylko test wyszedł pozytywny, powinnaś odstawic ten lek, mam nadzieję, ze tak zrobiłaś?

Gość przyszlaciezarna
tak odstawiłam od razu :) zrobiłam pierwszy test odstawiłam lek i po tygodniu kiedy nie brałam zrobiłam drugi i też pozytywny.

Gość Fajne dziewczynki
Nie chodzi o to, ze bromergon fałszuje wynik testu ciążowego, ale ten lek bardzo źle wpływa juz na samą kobietę, a tym bardziej na płód, więc jak najszybciej tzreba zrobić test, aby odstawić lek. Tak mi lekarz tłumaczył. Więc jeśli tak zrobiłaś to bardzo dobrze, jestes w ciąży, gratuluję;)

Gość przyszlaciezarna
mam nadzieję i dziękuję za radę :)