Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

helenka z okienka

w ktorych marketach sa fajne rzeczy na swieta?

Polecane posty

w ktorych marketach sa fajne rzeczy na swieta? w biedronce sa fajne koce po 50 zl. fajne zabawki po 24 dla dzidziusiow i maskotki, oraz talerze na sztuki, sanki plastikowe, miski w intermarche sa super zestawy 6 szklanek + dzbanek z termosilu za 15 zl, gdzie normalnie jest za 30, zelazko z tefala za 99, szczoteczka elektryczna oral b za 70, gdzioe normalnie jest po 150, lokowkosuszarka z brauna po 99 w lidlu nic nie ma na razie. a jak w innych?? gdzie warto sie wybrac na wyprawe??

Gość pan z klasą
koc na święta? ciekawe:P

Gość reniferekazimowa1
Do usunięcia-kryptoreklama

Gość reniferekazimowa1
Wyraziłam się jasno .Proszę nie podawać nazw sklepów.Mod

Gość tez chce wiedzieeeec
nie usuwajcie!!! fajny temat! ja w biedrze widzialam torby na prezenty, moga sie przydac bo co roku jest problem, ale nie pamietam ceny

Gość reniferekazimowa1
Bez nazw sklepów proszę

w rosmanie sa fajne szklaneczki na teelighty, super tanie łapki w komplecie do kuchni za 8 zl. swietne filizanki na kapuczino i espresso z motywem swietecznym pakowane po 2 za 20 zl

Gość reniferekazimowa1
Prosiłam o nie podawanie nazw sklepów jest to kryptoreklama i temat zostanie usunięty

Gość ciekawska @
ja sie chetnie dowiem co gdzie mozna upolowac po nizszej cenie. :) ktos moze byl w tesco? bo sie niedlugo wybieram i fajnie byloby wiedziec czy juz cos wrzucili. wiem, ze na pewno do home&you warto zawitac, nie podam konkretnie cen, bo nie pamietam, ale ostatnio kupilysmy z mama swiateczne szklanki, takie przezroczyste z motywem galazek, ktore byly matowe i ze zlotymi gwiazdkami. slicznie to wygladalo. zawsze jest tam mnostwo rzeczy; kubki, podstawki, czajniki z mikolajami i reniferkami (i nie wygladaja tandetnie), nawet swiateczne poduchy, przepiekne opakowania na swieczki, typowe podgrzewacze, wszystko utrzymane w swiatecznym klimacie. dodatkowo w koszach mozna znalezc przecenione koce i poduchy albo sliczne serwetki. :) jezeli ktos ma nerwy, to warto zajrzec (ja nigdy nie mam, bo wszystko bym kupila haha). no i wlasnie, co z tym lidlem? ktos byl?

Gość ciekawska @
ja sie chetnie dowiem co gdzie mozna upolowac po nizszej cenie. :) ktos moze byl w tesco? bo sie niedlugo wybieram i fajnie byloby wiedziec czy juz cos wrzucili. wiem, ze na pewno do home&you warto zawitac, nie podam konkretnie cen, bo nie pamietam, ale ostatnio kupilysmy z mama swiateczne szklanki, takie przezroczyste z motywem galazek, ktore byly matowe i ze zlotymi gwiazdkami. slicznie to wygladalo. zawsze jest tam mnostwo rzeczy; kubki, podstawki, czajniki z mikolajami i reniferkami (i nie wygladaja tandetnie), nawet swiateczne poduchy, przepiekne opakowania na swieczki, typowe podgrzewacze, wszystko utrzymane w swiatecznym klimacie. dodatkowo w koszach mozna znalezc przecenione koce i poduchy albo sliczne serwetki. :) jezeli ktos ma nerwy, to warto zajrzec (ja nigdy nie mam, bo wszystko bym kupila haha). no i wlasnie, co z tym lidlem? ktos byl?

Gość yy...
Jak mamy się wymieniać informacjami co gdzie jest tanie bez podawania nazw? A to żelazko w Intermarche to co to? Bo w gazetce nie znalazłam