Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niepoprawna Egoistka

jestem wrakiem

Polecane posty

od wczoraj tak się czuje. Wcześniej nawet się nad tym nie zastanawiałam. Niedługo skończę 19 lat a czuje się jak 80 latka. Mam wadę serca i wiem że mimo leków się pogarsza. Jeszcze miesiąc temu wchodząc po schodach tylko się męczyłam a teraz mój oddech przy takim wysiłku jest taki jak przy napadzie astmy. Męczy mnie wtedy duszacy kaszel. Jestem załamana bo nie tylko to mi ciąży. Chłopakowi odbija gdy wyjeżdża a to udziela się mi bo na mnie to wszystko odreagowuje. Dzisiaj doszły mdłości i chwilami mam uczucie smaku metalu w ustach. Wywniotowałam dzisiaj:( może to z nerwów.

Gość drynnn
Co mówią lekarze? Co ci zalecili?

dostałam skierowanie do kliniki w poznaniu. Ale dopiero lekarka mnie tam zbada 20 stycznia. Czekam już dwa miesiące. Najbardziej boli mnie to że już nie mogę grać. Jak byłam młodsza jeździłam na zawody w piłkę nożna (nie jestem chłopczyca ale lubię), w biegach na 500 metrów.a teraz. Trudności mam z wchodzeniem na 3 piętro:( może powiecie że się nad sobą użalam ale już mam dość udawania twardej. Miewałam takie załamki ale tylko przed okresem jestem już po.

Gość drynnn
pocieszę cię, gdyby choroba była bardzo poważna to już leżałabyś w szpitalu :) do czasu wizyty polecam dużo spokoju, zmień na jakiś czas dyscyplinę na trenowanie oddechu i medytację, uwolnij umysł od negatywnych myśli, jedz dużo warzyw, będzie dobrze

wtedy myślałam też że skoro nie wylądowałam w szpitalu to nie jest tak źle. Ale przecież biorę tabletki. A nic mi nie pomagają. Wszystko wraca. Zawroty głowy, spadki ciśnienia nagle i drętwienie kończyn. Przez dłuższy czas myślałam że to słaba kondycja więc trenowalam ile szło a w rzeczywistości zabijałam się od zewnątrz. Brakuje mi tej osoby która zawsze przy mnie była. Gdyby nie on to ja nadal bym twierdziła że to jest normalne.

Gość Freedom sens
lykaj magnez z potasem NeoMag cardio

Gość fikumiku.
a może dlatego ,ze bierzesz tabletki

Gość LEIJNPOJMO
hahaha ja mam 22 lata i rzs od 10 lat pomysl sobie w jakim ja jestem stanie:o powiem ze w stanie rozsypki!

cóż. Miałam 7 przerwe. Od 26 . W sobotę miałam wziąść tabletkę ale nie wziełam bo lekarz miał pilny wyjazd i mi kolejnych opakowań nie przepisał więc nie wziełam. Zdarzyło się jedno współżycie ale sądzę że dwa dni po okresie nie powinnam zajść.