Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość która właściwie wygra

Tap Madl - obstawiamy

Polecane posty

Gość sossssssss zbanowanyy
ps. Olga Kaczyńska to mój daleki kuzyn

Gość sossssssss zbanowanyy
ps. Olga Kaczyńska to mój daleki kuzyn

Gość To ja domowa ekspertka
Dzisiaj trzeci raz oglądałam top model. Jak zobaczyłam tego faceta z zagranicy, przedtsawiciela glamur czy jak mu tam, to już wiedzialam. Olga i on - ten sam nos, spojrzenie - wykapany ojciec olgi. Mówiąc o oldze uśmiechał się pewnie do niej. Chwila skupienia z mojej strony i już wiem: Ten serial top model był opłacony przez tego chłopa glamura żeby wreszcie pokazać modelkę olgę. Wystarczyło pokazać we wszystkich odcinkach olgę, pewną siebie dziewczynę, na tle innej mazgajowatej i fłszywej płaczki. No i po co była potrzebna Anna B. ? Po to żeby Olga ukazała swój spokoj i pewność siebie ( ona mogła być taka spokojna bo wiedziała, że nie jest to zaden top model tylko jej prywatna sesja). No a dla tekiego pospulstwa jak wy wszyscy pokazano: piękne dziewczyny rozbierające się nago, bo czymż można przyciągnąć mężczyzn? Była więc dziewczyna co schudła ( gruba która schudła - i ty schudniesz...) . Wystarczyło dać lepsze suknie by konkurentka Anna wyszła gorzej. Wystarczyło podenerwować Annę przed finałem na żywo i ...stąd jej niepewne miny. Olga wyszła pewnie bo ...znała wynik już przed emisją tego serialu. A pytanie: "Kto wygra?" było tylko dla głupiego motłochu - takiego jak wy...

mysle ze to nie bylo AZ TAK ustawione, bo ze bylo chociaz troche ustawiane to bylo czuc na odleglosc, widac bylo WYRAZNIE stres i zdenerwowanie Olgi, gdyby byla pewna wygrnej nie denerwowalaby sie tak, no chyba ze ona nie wiedziala o ustawionych wynikach..

00:24 [zgłoś do usunięcia]To ja domowa ekspertka Dzisiaj trzeci raz oglądałam top model. Jak zobaczyłam tego faceta z zagranicy, przedtsawiciela glamur czy jak mu tam, to już wiedzialam. Olga i on - ten sam nos, spojrzenie - wykapany ojciec olgi. Mówiąc o oldze uśmiechał się pewnie do niej. Chwila skupienia z mojej strony i już wiem: Ten serial top model był opłacony przez tego chłopa glamura żeby wreszcie pokazać modelkę olgę. Wystarczyło pokazać we wszystkich odcinkach olgę, pewną siebie dziewczynę, na tle innej mazgajowatej i fłszywej płaczki. No i po co była potrzebna Anna B. ? Po to żeby Olga ukazała swój spokoj i pewność siebie ( ona mogła być taka spokojna bo wiedziała, że nie jest to zaden top model tylko jej prywatna sesja). No a dla tekiego pospulstwa jak wy wszyscy pokazano: piękne dziewczyny rozbierające się nago, bo czymż można przyciągnąć mężczyzn? Była więc dziewczyna co schudła ( gruba która schudła - i ty schudniesz...) . Wystarczyło dać lepsze suknie by konkurentka Anna wyszła gorzej. Wystarczyło podenerwować Annę przed finałem na żywo i ...stąd jej niepewne miny. Olga wyszła pewnie bo ...znała wynik już przed emisją tego serialu. A pytanie: "Kto wygra?" było tylko dla głupiego motłochu - takiego jak wy... POLAC JEJ!!!

Gość dziwię się cały czas
że ktoś to ogląda

Gość ustawka to byla jak nic
zauwzyliscie, ze jakten wlasiciel agencji modelek cały czas wypowiadał sie na temat olgi?? lansowali ja wczoraj strasznie, najlepszy makijaz, stroje, cały czas przedstawiwali ja najlepiej, okropna zarozumiala dziewucha, a na litosc nie brała ania tylko michalina