Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość która właściwie wygra

Tap Madl - obstawiamy

Polecane posty

ja nie głosuje bo szkoda mi na sms, ale do diabła narodzie jak zagłosujecie na michaline to padnę ze śmiechu

Gość balaababa
OLGA!!!!!!!! I TYLKO ONA!!!

Gość NIE dla bałon
moze gdyby nie ten charakter ale jest fatalna, niemogla by byc moja kolezanka, odrazu by dostala strzala za takie zachowania i gadki. az sie rece same rwaly zeby jej przypieprzyc....

Gość jkvjnk
Moje faworytki już odpadły, niestety (Honorata i Vera). Anna B. to druga Paulina. Miągwa biorąca wszystkich na litość.

Gość ciekawska @
czasem mi sie wydaje, ze przesadzacie. tez nie wysylam smsow, bo szkoda pieniedzy, ale z ciekawoscia zobacze, kim sie okaze kolejna top model.

Gość ale olga wychudła
i jej sie oczy zapadły :D janiak omało sie nie zesrałjak go dzoana uszczypła w doope :D sztywniak jeden :)

Gość gvv6
wogole jakos dziewczyny brzydko dzis wygladaja...nie mowiac oczywiscie o michaline bo to facet:P

Anka- co to za makijaż!!!! i prześmiesznie patrzy w kamere gdy mówia aby na nia glosowac Olga- nie wiem czy to makijaz czy tak sie poci na twarzy, w kazdym razie widac ogromny streeeessssss, przepiekna miala suknie na wstepie, wygladala jak gwiazda victorias secret. Pamietacie jak Joana mowila ze wyglada jak gwiazda victorias secret? moze zrobili ten pokaz pod Olge, miala najpiekniejszy stroj i mam wrazenie ze ostatnio bardzo ja lansuja.

a mi się wydaje, ze michalina też bierze wszystkich na litość. Nie odnosicie takiego wrażenia. Myślicie, ze gdyby nie jej historia, okrutna poniekąd to doszła by do finału? No nie wydaje mi się... Też non stop wspominają o jej przemianie, operacji. I co? Modelka ma wyglądać, a nie inspirować.

Gość ciekawska @
ale olga wychudła - aaa, szkoda, ze nie widzialam reakcji oliwiera :D

Gość hadwqdhoaskj
dajcie link do relacji online!:)

Gość NIE dla bałon
balon moze i podobna do pauliny z 1 edycji ale tamta jakos jeszce tak nieprzesadzala a ta to istna masakra..... a ile dziewczynom z premedytacja chciala nabruzdzic... jest falszywa, zaklamana i wogole od du...y nie glosujcie na nia

Gość shortwawythickbrownhair
dajcie znać co się dzieje bo nie mam tv

Gość taka sobie dziewuszka
balon dzis wyglada nie najlepiej, i jakos tak wiejsko michalina jak zawsze, zadnej rewlacji a olga widac ze schudla juz nie taka pyza, no i najlepiej sie prezentuje dzis mi sie wydaje ze balon strasznie lansuja, w tych castingach i w programie duzo wiecej ja pokazywali niz pozostale dziewczyny, najmniej wlansie olge pokzaywli nawet w dziendobry tvn sie balon wepchala i michalina zreszta tez olga najlepsza z nich wszystkicj

Gość ciekawska @
fajnie poszla oldze ta reklama i chyba najlepiej zaprezentowala sie na wybiegu. :)

Gość mała taka ja
nooo Oldze reklama ładnie wyszła najlepiej z całej trojki, powinna wygrac naprawde, najlepsza z nich. Bałon fatalnie sie prezentuje i ten makijaz jakis taki nie zafajny ma

reklama podkladu z dziewczynami: Olga: super wizja, tragiczna fonia Ania: nie za fajna wizja, bardzo fajna fonia Michalina: pol na pol

młody jako, że jesteś moim jedynym uczniem ( 😭 ) muszę o Ciebie dbać :classic_cool: także dziś się wyśpij :classic_cool: 🖐️

Gość ciekawska @
o, michal szpak... co on wlasciwie spiewa, bo jakos kojarze, ale nie moge sobie przypomniec? i to coraz bardziej przypomina pokaz victoria's secret. :)

Gość mała taka ja
Dorota fajna była, jest:) i ta z tym tatuazem na nodze ( zapomniłam imienia)