Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nanulla

3 testy negatywne i okres był

Polecane posty

Był petting w dni płodne ale nie mogę stwierdzić czy kontakt ze spermą też, jak już to na palcach partnera jeżeli test przed @ wyszedł negatywnie, pózniej drugi w dniu spodziewanej też negatywnie a @ była słabsza niż zazwyczaj i trwała normalnie 6dni i pięć dni od ostatniego testu zrobiłam kolejny i też negatywny to czy dalej mam się obawiać że jestem w ciąży?

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Tak. Jesteś w ciąży

dzięki wiesz. Może uważasz że jestem nienormalna ale dla mnie to poważna sprawa i liczyłam że ktoś bedzie mi potrafił racjonalnie wytłumaczyć że jestem albo nie jestem w ciąży

Gość martyna_90
tez mysle ze mozesz byc w ciazy;/

to co mam teraz zrobić? jest już ponad 40 dni od "stosunku" to chyba bym miała jakieś objawy

olaboga 123 a czy uważasz że powinnam zrobić jeszcze jeden test czy lepiej poczekac do niedzieli do następnego okresu?

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Ale ty już jesteś w ciąży 3 testy negatywe dają 1 pozytywny Okres nie jest żadnym dowodem braku ciąży

myślę że nie powinnaś już robić testów bo w ciąży nie jesteś ;) nie popadaj w paranoję bo będą sie tu tylko z Ciebie śmiać i specjalnie wciskać że jesteś w ciąży, abyś bez sensu kupowała kolejne testy. oni za to będą mieć radochę że Cię straszą. Gdybyś była w ciąży to test wyszedłby pozytywny i okresu byś nie miała ;) poza tym przy pieszczotach szansa na zajście w ciąże jest bardzo minimalna

jeżyk z jabłuszkiem nie wiem czym sie kierujesz pisząc takie wypowiedzi ale śmieszne one nie są

Dzięki olaboga123:) mój partner też mówi żebym się nie stresowała i wrzuciła na luz. Ale to siedzi za głęboko w mojej psychice i chyba będę potrzebowała sporo czasu żeby sobie z tym poradzić

Gość jeżyk z jabłuszkiem
a dzieciaki uprawiające petting są zabawne? ;) Autorko, skoro już jesteś w ciąży, to dokształć się w nowym dla siebie temacie www.youtube.com/mamotatocotynato? Ludzie, jak już chcecie się bzykać to przydałoby dowiedzieć się trochę o antykoncepcji .... i oczywiście dorosnąć do decyzji o macierzyństwie, bo z każdej kropelki spermy i z każdego jajeczka może pojawić się śliczny bobas.

pewnie to Twoje początki i dlatego się tak przejmujesz ;) nie kupuj za każdym razem testów bo to bez sensu. Tylko kasiorkę tracisz niepotrzebnie ;) niepokoić powinien Cię dopiero brak okresu

myślę jeżyku że jak nanulla zdecyduje się już na seks to z całą pewnoscią się zabezpieczy.

Gość jeżyk z jabłuszkiem
no chyba, że niezabezpieczony petting przejdzie w spontaniczny seks ;) to wtedy nie zdąży

no początki:) ale jeżeli występuje podczas ciązy ten niby okrest to jest raczej słabszy ale i krótszy a mój trwał tyle co zawsze i wydawało mi się że był słabszy i to mnie zaczęło martwic

stwierdziłam jeżyku i olabogo że lepiej z seksem zaczekać i mój chłopak zgodził sie na to bez żadnych zastrzeżeń. A jeżeli jednak bym miała nie wytrzymać w swoim postanowieniu to sobie przypomnę ten stres który teraz przeżywałam i spojrzę w kalendarzyk a najlepiej pomyślę o porządnym zabezpieczeniu

ale jednak o tym okresie wszyscy piszą że nawet jeżeli sie pojawi i to w dodatku całkiem normalny to można być w ciąży. I co ja mam myśleć?

Gość ppppolsssssssssssdkaisd
na 100000000% jesteś w ciązy, idz do lekarza na pierwsze USG i od razu wyznaczy Ci date porodu. gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!