Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorena14

Wstydliwy problem natury intymnej

Polecane posty

Gość lorena14

Czesc dziewczyny, mam bardzo wstydliwy problem, dlatego pisze o tym tutaj, gdyz wstydze sie zapytac kolezanek. Chodzi o to, ze od niedawna zaczelam menstrulowac, na poczatku zaczelam uzywac podpasek, ale uwieraly mnie w pachwinach. Kupilam wiec tampony rozmiar normal i zastanawiam sie czy nie sa za male, gdyz krew przedostaje sie na zewnatrz i brudzi majtki. Poza tym odczuwam duzy dyskomfort majac go w srodku, czuje caly czas parcie na stolec kiedy wsune go w dziurke. Czy tak bedzie za kazdym razem, czy potem odbyt sie troche poluzuje i nie bedzie czuc go w srodku?I czy powinnam uzyc wiekszego rozmiaru jesli krew przedostaje sie na zewnatrz i plami bielizne? Prosze was o rady i nie smiejcie sie ze mnie, ze taka jestem nierozgarnieta, ale mam 14 lat i dopiero zaczynam okresowac.

Gość nawet nie loguję
stolec nie jest unerwiony:classic_cool: a tamponów nie trzyma się w odbycie..

Gość 12 no własnie
parcie na stolec....dziwne. Ze mnie uwierały to tak bo za płytko wsadzałam..ale stolec hmmm nie. I pewnie ze mozesz uzyc wiekszych tamponów. Pochwa jest elastyczna i sie dostosuje:)

Gość parus
Osobiście uważam, że nie powinnaś w ogóle użwać jeszcze tamponów. Jesteś stanowczo za młoda. Brudzenie bielizny , to nie kwestia złego rozmiaru, ale zbyt długiego trzymania tamponu w pochwie. Zwyczajnie przesiąka. Zmienia się je tak samo często jak podpaski.

Gość 12 no własnie
a dlaczego jest za młoda?

lorena14 " Czy tak bedzie za kazdym razem, czy potem odbyt sie troche poluzuje i nie bedzie czuc go w srodku?" Czytanie ze zrozumieniem wydaje mi się, że mam opanowane ale czegoś nie rozumiem? Wkładasz tampon w odbyt? Świetne prowo.

Gość lorena14
Ale ja go wymieniam czesto, wlasciwie co godzine bo czuje caly czas jak mi wycieka na zewnatrz. Najgorzej jest kiedy jestem w szkole, bo na kazdej przerwie musze leciec do toalety,zdarzylo mi sie wiele razy pobrudzic cale spodnie. Moze faktycznie wyprubuje wiekszy rozmiar, ale boje sie, ze mi sie rezepcha odbyt i ze zwiekszy sie to uwieranie i parcie na stolec.

Gość sjkhfjdhgjdhgbjdhgfajdfhahah
HAHAHAHAHAHAHAa no jak go wsadzasz w odbyt to sie nie dziwie ze przeciekasz:D:DD masz 6/10 na zachete:D:D:D

Gość a co mi tam!
nawet jak kupisz sobie największy rozmiar i będziesz go wkładała w tyłek to nic Ci to nie pomoże:P

Gość parus
cyt."ze mi sie rezepcha odbyt "- stanowczo, zastanów się, czy prawidłowo go stosujsz....

Gość parus
cyt."ze mi sie rezepcha odbyt "- zastanów się, czy napewno odpowiednio dobrze go stosujesz za nim zrobisz sobie krzywdę.

Gość lorena14
tzn ze ja go wkladam nie tam gdzie trzeba? ale przeciez czopki tez wklada sie w odbyt prawda? a jak wloze w te druga dziurke to za kazdym razem jak zechce mi sie siku bede musiala go wyjac bo sie nie wysikam jak zatkam otwor ?

Gość sjkhfjdhgjdhgbjdhgfajdfhahah
hej a wiesz, ze ja kiedys (napowaznie) mialam ten sam dylemat?? wyslalam nawet do kolezank smsa z pytaniemjak ja bede sikac, jak se tampona wloze hahah. a ta go wszystkim pokazala malpa :O