Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drRomanek

Jak to zrobić?

Polecane posty

Gość drRomanek

Jak rzucić dziewczynę z którą jestem 5 lat? W taki sposób, żeby to ona zakończyła, żebym mógł spokojnie zająć się drugą, w której jestem zakochany. Łączy nas wiele spraw, dlatego nie chciałbym całkowicie urywać z nią kontaktu, więc najlepszą opcją będzie zakończenie związku z jej strony.

Gość drRomanek
Mieszkam u niej i chcialbym po rozstaniu zostac na tym mieszkaniu i nadal za nie nie płacić, jeść z nią obiady i bzyknąć czasem, jak moja nowa dziewucha będzie miała akurat okres.

Gość drRomanek
ktoś coś doradzi?

Gość aneczka33
najlepiej popuszczaj mocz i kal w gacie.kto z takim smrodem chcialby byc. Zwal na zwieracze.Sila wyzsza bedzie. Za tydzien recze bedzeisz wolny.

Gość drRomanek
proszę, nie jestem burak tylko troche kasy mi żal, przez te 5 lat dorobiliśmy się kilku rzeczy , których nie ma jak podzielić, np ściagnęliśmy z Włoch luksusową tapęte, haftowaną w osiołki, przecież tego nie zedrę teraz?

Gość drRomanek
podszywaczom dzięki za wpisy

Gość poprostuu załatw to jak facet
"Jak rzucić dziewczynę z którą jestem 5 lat? W taki sposób, żeby to ona zakończyła, żebym mógł spokojnie zająć się drugą, w której jestem zakochany" wystarczy ze sie z nia pokarzesz

Jesteś tak żałosny i tępy, że aż szkoda mi czasu na wymyślanie jakiś wyszukanych obelg :O

Tylko szkoda dziewczyny ty bydlaku jak możesz tylko sex i kasa a podobno to kobiety są materialistkami

Czasami nie przez smsa jak wiekszosc facetów to robi, spotkaj się z nią i jej powiedz , że z Twojej strony to już koniec , że poznałeś kogoś , że wszystko wygasło...lepsze to niż mydlenie jej oczu , tylko nie zdziw się jak się na Ciebie z pięściami rzuci i zwyzywa od choyów :D 🖐️

Gość do dr romanek
tylko nie mów jej ,że pojawiła sie inna kobieta,poprostu ja bym powiedziała,ze to co było miedzy wami było cudowne, ale niestety nie widzisz szansy dla was na przyszłosć, bo nie kochasz jej tak jak powinnien kochac mezczyzna kobiete. Bedzie bolesne ale mniej bolesne niz powiedzenie jej o tej drugiej. A poza tym jeśli was łączy wiele, byc moze i dziecko to nie zmuszaj jej do zerwania z toba, musisz byc silny i sam ponieść konsekwencje.rzymam mocno kciuki

co zrobisz to i tak będzie cios poniżej pasa, powiedz że już nic do niej nie czujesz i nie ma sensu ciągnąć tego dalej