Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Salaman

Nie mam szans na dziewczyne - wszystko z powodu wzrostu

Polecane posty

Gość Salaman

Mam 175 cm i jestem podobny do kuby blaszczykowskiego, przez co faktycznie nie mam szansy na dziewczyne. Zycie jest brutalne, dla kobiet facet zaczyna sie od 180

Gość poranny kac
nie pierdol ja mam 178cm wzrostu i mam powodzenie

Gość bhbhbbhujhijikjik,jj
przesadzasz mój mąż ma 175, poderwałam go ja jego brat ma poniżej 175, ma narzeczoną i to wyższa ciut od niego

Gość poranny kac
dokładnie, dla kobiet liczy się kasa a nie jakiś tam wzrost

Gość Zooona234
Liczy się ładna twarz, poczucie humoru, ładne ciało, a nie tam jakiś wzrost. Oczywiście nie chciałabym mieć faceta niższego od siebie, ale ja mam 170 cm i od tego wzrostu może być. Wcale nie musi być jakiś wielki.

Gość to masz mega pecha...
:(

Przede wszystkim z takim nastawieniem to na pewno nie masz szans. Glowa do góry ( a już będziesz 2cm wyższy ;) ), bądź pewny siebie i na pewno się uda! Wzrost tu naprawde nie ma znaczenia (dla tych mądrych dziewczyn) :)))

Jasne że ma znaczenie większośc kobiet woli wysokich wystarczy posłuchać wypowiedzi niektórych a poza tym mam dwie siostry to wiem facet musi być przynajmniej tego samego wzrostu alboi 5 cm wyższy czyli dla mnie odpadają wszystkie powyżej 165cm

gdzie tam 5cm :D przeciez taka kobieta nie bedzie mogła załozyc sobie swoich ukochanych szpilek 12 cm :classic_cool: wiec nie moze pokazac sie z takim niskim kolesiem bo wstyd :classic_cool:...ironia

sam chciałbym miec kobiete z 170 : ) tylko wam znowu nie pasuje facet sredniego wzrostu :D

JA zawsze chcialam zeby mierzyl min 180, ale jak sie kogos POKOCHA to wzrost juz nie jest taki wazny,ja uwielbialam szpilki,ale wolalam zrezygnowacz nich niz z Niego..:)

Właśnie mówię że nie może być niższy. To wszystkie powyżej 170cm odpadaja

Gość zagubiona :(
moja pierwsza miłość miał 168cm wzrostu, ja mam 170 i kochaliśmy się ;) A WZROST TO PIERDOŁA!!! O!!! :)