Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydula555

Pytanie do chłopaków

Polecane posty

Gość brzydula555

Otóż jestem młodą dziewczyną, od małego byłam gruba, teraz trochę wyrosłam, ale nadal jestem przy kości. Przez ciągłe próby odchudzania mam okropne rozstępy na biodrach, za kolanami, na piersiach i najgorsze...na rękach:(( Po babci, dziadku i mamie odziedziczyłam skłonność do żylaków i już jednego mam+nieskończenie wiele pajączków na udach. Jakby tego było mało mam cellulit.....Z twarzy nie jestem brzydka, z charakteru mogę się podobać, ale to ciało... Uważam, że jestem nieatrakcyjna i nigdy nie spodobam się nikomu. Żyły chyba da się usunąć, rozstępów nie... Czy jeżeli mielibyście taką dziewczynę obrzydzałoby was to? Czy taka dziewczyna może się spodobać komukolwiek? Czy ciało jest naprawdę tak bardzo ważne? Obawiam się, ze nigdy nie zajdę sobie chłopaka, a jeżeli już to nigdy się przed nim nie rozbiorę...Jak to z wami jest, co?

Gość polak potrafi
na początek poczytaj coś sensownego o odchudzaniu zamiast o dietach. tak wirtualnie to trudno powiedzieć czy twoje rozstępy przeszkadzają

co Ty pitolisz, dla swojego faceta bedziesz najcudowniejsza, najwspanialsza kobieta pod słońcem, nikt nie jest tak doskonały jak laski z gazet czy zdjęć w internecie, musisz polubic swoje NIBY niedostatki, ja własnie dostaję brzuszka :D

Gość nosz wpizdu
dawaj zdjęcie, sie zobaczy, sie oceni...

Gość brzydula555
żadnych zdjęć! wyobraźcie sobie ;p 169 wzrost, 75 kg wagi!! do tego rozstępy chyba wiecie jak to wygląda, te na rękach tragedia od pach po łokcie dziury zasrane, i wystające żyły na nogach....jednym słowem tragedia!

przesadzasz, jestem pewien, ż jestes bardzo fajna dziewczyną, wielu kolesi się Toba interesuje, ale wydaje Ci sie, że jesteś beznadziejna i ich przeganiasz

Gość brzydula555
Szczerze nikt się mną nie interesuje...może dlatego, że jestem nieśmiała, ale tu wracamy do punktu wyjścia, bo wszystko prze to ciało, czuje się strasznie nieatrakcyjna

Gość zapodaj foto z karteczką
to ocenimy :P :classic_cool:

Gość Darkfortress
Jestem chłopakiem, powiem tak - rozstępy to nie jest najbardziej podniecająca rzecz na świecie, jednak co do samej sylwetki uważam że jak dziewczyna ma brzuszek to może być zajebiście seksowne, jedyne co by mnie powstrzymywało to fakt że jeśli dziewczyna jest nieco pełniejsza w młodym wieku, to niestety gdy będzie miała 35 albo 40 lat są wielkie szanse na to że będzie miała tyłek jak 3 drzwiowa szafa. Co do samych rozstępów - nie rozbierasz się przed każdym, ani nie chodzisz nago więc to wyjdzie później, hmm, myślę że w rzeczywistości nie jest tak źle jak Ty to widzisz, bo wy laski macie skłonności do przesady w krytykowaniu siebie.

najgłupsze to napisąc że pewnie nie jest tak źle a co jeśli jest miałem taką grubą koleżankę i wątpię żeby kiedykolwiek znalazla chlopaka no ale on byla tez brzydka z twarzy wiec moze by c naprawde zle

Gość Darkfortress
Większość dziewczyn ma skłonności do przesadzania i jest bardzo krytyczna w stosunku do siebie, nie widze nic głupiego w tym co napisałem. Oczywiście Ty masz prawo uważać inaczej, jednak jakie to ma znaczenie? Ani ja ani Ty nic o niej nie wiemy, zresztą co to za nick - brzydula, po cholere siebie tak nazywasz? Co ty sobie wmawiasz, sama się tym dobijasz.

Gość brzydula555
U mnie z twarzy nie jest źle, jedyna ładna rzecz jaką mam... ale wyobraźcie sobie, że ja nigdy nie założę krótkich spodni, spódnicy, nie pokażę się na plaży, a seks to będzie chyba tylko po ciemku, o ile będzie..żal i totalna porazka

Gość Darkfortress
yyughiuh tak przy okazji... kto normalny wrzuca linki do zdjęć swojego kutasa pod nickiem? Jesteś tak zajebiście dumny z tego że jak wszyscy zdrowi faceci również nie masz pustki między nogami? Musisz pokazać jak największej liczbie ludzi to że wszystko z tobą ok? Czy może jesteś po prostu nienormalny? Nie oczekuje odpowiedzi, ale to po porstu niesmaczne, ja też mam fiutka ale się tym nie chwalę.

przestan pitolic, bo przyjde i wleje na goły tyłek! Nikt Cie nie pokocha i nie zacznie porzadac jak nie bedziesz siebie kochała i akceptowała, może idź do psychologa? poważnie

Gość brzydula555
Wiem, że mam problem, ale najgorsza jest świadomość, że sama sie do tego doprowadziłam...może przesadzam, ale różni ludzie mają rózne problemy, niektórzy nie mają rąk, są chorzy czy cokolwiek, a ja mam inny problem, który dla innych nim wcale nie będzie...to nie zmienia faktu, że źle się czuję ze sobą, a i faceta który zrozumiałby co czuję i akceptował mnie całą, trudno jest znaleźć. Ciało w dzisiejszych czasach jest na 1 miejscu i to jest smutne..

Gość Darkfortress
Współczuje Ci, nie uważam że Ciebie rozumiem, bo sam jako facet nie mam takich problemów, z nami to już tak jest że mniej zwracamy na takie rzeczy u siebie uwagę. Ale żebyś poczuła się lepiej powiem Ci tak: kiedyś poznałem jedną dzieczynę, podobała mi się jednak bez przesady. Po pewnym czasie bardzo ją polubiłem i naprawdę zaczęło mi na niej zależeć, i nic się w niej nie zmieniło, jednak niesamowicie wypiękniała w moich oczach. Zmierzam do tego że jeśli spotkasz już kogoś kto się w tobie zakocha, to ten ktoś będzie miał w dupie czy masz żylaki albo rozstępy albo nie, wiem wiem, nie o to Ci teraz chodzi, ale cóż tak jest. Zresztą mam siostrę, naprawde ma powodzenie u facetów, a ona czuje się nieatrakcyjna bo ma brzuch, w sensie trochę tam tłuszczu, i dramatyzuje od lat z tego powodu.

brzydulo (przepraszam nie wiem jak masz na ime), wiesz co, sam nie jestem przystojny, jak juz napisałem rośnie mi brzuszek, mam prawie rude włosy, na brodzie mam rudy zarost. Kiedys pewna dziewczyna powiedziała, że nie jestestem bradem piem, miesiąc temu powiedziała, że jestem najbardziej zajebistym facetem na ziemii, uwierz mi musisz popracować nad podejsciem do samej siebie, przychodzi moment, że oponka tu i tam tylko dodaje pikanterii zamist komus przeszkadzac, jesczze raz musisz sama sie zaakceptowac, jak juz ci sie to uda, gwarantuje, że zdobedziesz kazdegao faceta na ktorego bedziesz miała ochote (pod warunkiem, ze bedzie wolny). Pewnie jakies prawiki odpowiedza ze nie mam racji, ale oni gowno wiedza o czym pisza. Popracuj nad tym co jest w Twojej glowie i wszystko bedzie zajebiscie, obiecyje jakem aburabi ;)

Gość Darkfortress
Tak nastawienie do samego siebie bardzooo wiele zmienia, po prostu inaczej się od razu taki człowiek zaczyna zachowywać, no i inni to widzą.

Gość brzydula555
Dziękuję za odpowiedzi, macie racje:) no prawie wszyscy a co do mojego wieku-mam 19 lat, za 3 miesiące 20...

yyughiuh -> wypowiadajcie sie ale chce, żeby dziewczyna wiedziała, że zyjecie w świecie lalek wyciagnietych fotoszopem i realu wiecie tyle co ja o zyciu intymnym delfinów... przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urazony, taki bezposredni juz jestem...

Nie zawsze sie pisze o życiu intymnym czasem tez o uczuciach. Kazdy prawiczek jest inny.

dla prawiczków sfera intymna i uczuciowa to taka abstrakcja, troche jak zycie tym czego sobie wyobrażają, a real jest far far away, później pitolą na forach swoje chore teorie i wpedzają ludzi z małymi problemami w jeszcze wieksze

akurat w tym temacie rozumiem autorke bo dobrze wiem co to znaczy nieakceptowac swojego ciała byc niesmialym albo bac sie ze do konca zycia bede sam nie zaloze rodziny nie bede mial dzieci albo nikt mnie nie pokocha

autorce juz zasugerowałem pomoc u specjalisty, ty tez powinienes skorzystac, dla samego siebie, dla twojej przyszlej zony i dzieci...