Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PEWNA NA 100%

Anglia gdzie szukać pracy?

Polecane posty

Witam was czy orientuję sie ktos moze gdzie teraz jest najwięcej ofert pracy w Angli w jakiej miejscowosci bardzo mi zależy na waszej opini z góry dziękuje

Modliszka -> Ty wyjechałaś i czujesz się lepsza? Czemu ktoś inny ma rezygnować? Tak samo można powiedzieć o Tobie, wyjechałaś, zarobiłaś to spierniczaj z powrotem do Polski, zabierasz ludziom szanse i nadzieję. Beznadziejna jestes!

monisia -> Mój mąż niedawno wyjechał i nie miał problemów ze znalezieniem pracy, co prawda wyjechał do miasta w którym jest bardzo dużo fabryk itd, tam łatwiej znaleźć jaką kolwiek pracę, jeśli chcesz to daj maila to ci napiszę coś więcej bo tutaj zaraz zaczną się mądrości innych :)

Gość Dobrawka88
kinga1811@interia.pl mnie mozesz dac jakies info na temat roboty w Anglii mój mąż szuka

Gość fsefewff
żono jesteś zakompleksionym nikim na obczyźnie, pazurami uczepiłaś się jakiegoś naiwnego angola i to jest twoje największe "osiągnięcie życiowe" stul lepiej dziób!

Modliszka - używasz terminu "polactwo" a wiesz chociaż co on oznacza? Wiesz co? Założę się, że nie. Poczytaj książkę Ziemkiewicza (autora tego epitetu) a zdziwisz się, że to o takich jak Ty. Założę się, że nawet nie wiedziałaś, że to wymyślił Ziemkiewicz, założę się, że nawet nie wiesz kto to jest. Założę się, że nie miałaś pojęcia, że to z książki. Ale Ciebie pewnie czytanie bardzo męczy, więc nie mam złudzeń, że po nią sięgniesz. Ot, i teraz widzisz siebie. Tak - to Ty jesteś polactwem i tym zabawniejsza jesteś używając tego zwrotu :) Doprawdy pocieszne :) Tak jak pisałam gdzie indziej, zdecydowana większość rodaków za granicą to zwykłe tępaki - jak Ty właśnie.

fsefewff --> moje zycie wyglada raczej standardowo, pracuje, zalozylam rodzine i jakos sobie zyje.. kiedy cos wynajde zeby odmienic losy ludzkosci, kiedy w jakis sposob zapisze sie na kartach historii wtedy powiem o sobie ze cos osiagnelam.. a ty co osiagnales?

Gość ZDECYDOWANA NA 100%
Never Lose Hope to jest moje gg 3167972 daj znać jak cos:)

Gość ZDECYDOWANA NA 100%
:)

polacy sa dla siebie okrutni za granica ,tepia sie wzajemnie jak komary ,nie ma szansy zeby ,liczyc na pomoc polaka,ja mieszkam w holandii,tez tu jest podobnie ,wszedzie zawisc zazdrosc,brak pracy to tylko poteguje,kiedy przyjechalam tu 5 lat temu ,liczylam tylko na siebie

polacy sa dla siebie okrutni za granica ,tepia sie wzajemnie jak komary ,nie ma szansy zeby ,liczyc na pomoc polaka,ja mieszkam w holandii,tez tu jest podobnie ,wszedzie zawisc zazdrosc,brak pracy to tylko poteguje,kiedy przyjechalam tu 5 lat temu ,liczylam tylko na siebie