Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica orleanska

facet mi nie wierzy, że jestem dziewicą.

Polecane posty

Gość dziewica orleanska

bardzo chujowy problem, ale jednak istnieje. mam 22 lata, jestem dziewicą, ze swoim facetem od 7 miesięcy, seksu jeszcze nie było, co najwyżej mizianie, a z racji tego że siedzi ode mnie 300 km to lubię się na nim wyżywać i doprowadzać go wiadomościami do takiego stanu, że ledwo potrafi usiedzieć w domu na dupie. i przez to co mu piszę i w jaki sposób o tym piszę on nie może uwierzyć, że jestem dziewicą. dlatego wiecznie się sprzeczamy, bo on chce żebym się przyznała, że miałam swoje przygody w łóżku :o czy ktoś ma jakiś sposób na to, żeby on albo uwierzył, albo przestał mi suszyć głowę? poza seksem, bo jeszcze go trochę przetrzymam :classic_cool:

Gość dziewica orleanska
pisanie o seksie to powód do bycia niedowiarkiem? dziewica chyba też ma prawo mieć fantazje erotyczne i dużo wiedzieć o różnych rodzajach zaspokajania faceta. chyba że to ja jestem jakąś dziewicą erotomanką :P

"ziewica chyba też ma prawo mieć fantazje erotyczne i dużo wiedzieć o różnych rodzajach zaspokajania faceta" To mu wlasnie powiedz.

Gość dziewica orleanska
w sumie racja, takiego argumentu jeszcze mu nie rzuciłam. kafe, miejsce olśnień :classic_cool:

Gość dziewica orleanska
dzięki 🖐️