Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdamaj.,..

Poznałam faceta który ma fioła na punkcie swojej siostry :/

Polecane posty

Gość magdamaj.,..

Dla mnie to chore, tym bardziej że w życiu znałam dwóch facetów którzy mieli fioła na punkcie swoich sióstr i obydwaj okazali się z biegiem czasu niezłymi bucami właśnie w stosunku do kobiet. Zresztą dla mnie facet który ma powiedzmy 30 lat i mówi że jego siostrzyczka 20 letnia dziewczyna jest najpiękniejszym kwiatuszkiem na świecie i że dla niej mógłby zabić i góry przenosić a gdyby tylko ktoś ją krzywdził to by juz nie żył jest choreee!!! 30 letni facet powinien tak bronić i otaczać opieką swoją żonę, dzieci a nie siostrę!! Ja rozumiem że siostrę się kocha i jak będzie trzeba to się zawsze stanie za nią murem ale kurde takie epatowanie tym oddaniem dla siostry jest dla mnie dziwne... Czy tylko ja widzę w tym coś chorego ?? Bo już sama nie wiem kto tu oszalał.

Gość magdamaj.,..
Kurcze nie wiem co robić, zawsze sobie obiecywałam że jak jeszcze raz spotkam mężczyznę który tak jest oddany siostrze i ma na niej takiego fioła to będę uciekać gdzie pieprz rośnie, no i spotkałam po latach takiego faceta i sama nie wiem co robić bo bardzo mi sie podba choć jeszcze dobrze go nei znam.

Gość magdamaj.,..
czy ktoś był w takiej sytuacji i może napisac jak to wygladało ? Bo ten facet tak mi się podoba :o i cięzko mi tak po jednym zachowaniu zerwać kontakt ale z drugiej strony ta jego obsesja na punkcie siostry strasznie mnie denerwuje.

Gość magdamaj.,..
ponadto tłumacze mu jak głupiemu że związek kazirodczy jest obrzydliwy i niezgodny z prawem ale on dalej swoje:O zalezy mi na nim ale do niego nic nie dociera! z poprzednimi było tak samo:O

Gość o kurdeeeeeeeeee
Dobrze ze moj ze swoja siostra widzi sie dwa razy w roku i nawet nie dzwoni tylko pisze smsa co slychac :D

Gość poiuika
ja miałam takiego męża. Miałam zapalenie płuc i prosiłam go żeby mnie zawiózł do lekarza bo gorączka był 40 stopni a ten do mnie że nie może bo siostruni pies ma wysypkę i musi pomóc kochanemu oczku w głowie w sensie siostrze !! Już od lat nie jest moim mężem ale radzę ci uciekaj bo tacy zapatrzeni w siostrunie to idioci zrobią dla siostrzyczek wszystko!

Gość magdamaj.,..
"ponadto tłumacze mu jak głupiemu że związek kazirodczy jest obrzydliwy i niezgodny z prawem ale on dalej swoje zalezy mi na nim ale do niego nic nie dociera! z poprzednimi było tak samo" To podszyw !!!