Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama 2012

MIKOŁAJ, KAROL, BORYS, WIKTOR - JAK NAZWAĆ SYNKA?

Polecane posty

Gość Viviii
Zresztą pomoge Ci : Mikołaj Nike- zwycięstwo oraz laos- lud Osoba, która odniosła zwycięstwo dla swego ludu. W życiu idą przed siebie i nic nie jest wstanie ich zatrzymać. Brzydzą się ludzkimi słabościami, opanowani, powściągliwy w okazywaniu jakichkolwiek uczuć. Jest to człowiek inteligentny , kulturalny, ale mało elokwentny. Popada czasem w nastrój melancholii.

Gość Viviii
Karol : Imię to oznacza człowieka mężnego lub wojownika. Staroskandynawskie znaczenie - człowiek, mąż. Od tego imienia (za sprawą Karola Wielkiego) pochodzi słowo król. Charakter: Mężczyźni o tym imieniu są aktywni, pracowici, żądni władzy. Te upodobania do władzy przysparzają im wielu zmartwień. Czasami są bardzo trudni w kontaktach z ludźmi. Brzydzą się ludzkimi słabościami, próby wzbudzenia w nich współczucia będą bezowocne. Są subiektywnymi egocentrykami, ale mogą wszystko poświęcić dla idei.

Nie, nie było. Ja tego z książki nie pamiętam i wydaje mi się, że w książce nie było braciszka. Natomiast w filmie widziałam.

Gość Viviii
Borys: Znaczenie imion: Borys Znaczenie imion: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U W Z Szukaj: Borys: Imię oznaczające tego, który ma mieć sławę dzięki walce. Mężczyzna o tym imieniu wykazuje dużo siły charakteru i poczucia własnej godności. Jednak jego nadmierne umiłowanie niezależności oraz silne namiętności, które targają jego wnętrzem, mogą go zaprowadzić zbyt daleko i narazić na niebezpieczeństwa. W życiu powinien nauczyć się dostosowywać do swego otoczenia. Dla tego człowieka największą przykrością, jest poddawanie się koniecznościom życiowym i popadnięcie w zależność od innych. Ambitny i zdecydowany popada czasem w stan niepokoju. W życiu zdarza mu się zbyt pochopnie oceniać ludzi oraz nie zawsze dotrzymywać złożonych innym obietnic. Mimo to posiada licznych i oddanych przyjaciół, a jego stosunek do ludzi jest bardzo życzliwy. Nieustannie dąży do tego, aby poprawić warunki swego otoczenia.

Gość Viviii
Wiktor: Victor zwycięzca. Imię oznaczające osobę, która zwycięża w każdej dziedzinie życia. Wrażliwy, delikatny, ceni sobie harmonię, dobre porozumienie z otoczeniem i życie w spokoju. Nie lubi przemocy, agresji i wulgaryzmu. Bywa, że brak mu pewności siebie, ostrożny, konsekwentny w poglądach, poważnie traktujący swoje obowiązki. Wspaniałomyślny, uczynny ale nieci łatwowierny. Jest to typ podwładnego, wolą by ktoś za nich decydował w trudnych sprawach, ryzykował i mówił mu dokładnie co ma robić. W kontaktach z innymi ujawnia się fakt, że jest osobą mało samodzielną, skrytą, nieśmiałą o niskim poziomie wiary w siebie i swoje możliwości.

Gość Viviii
Dodam jeszcze ze Imie mojego syna Maciuś odzwierciedla całkowicie to co jest przypisywane do tego imienia. Pozatym wybierajac imie przypasowałabym zdrobnienia do wieku tak zeby sie dało czyli Jak malutki to Maciuś jak nastolatek to Maciek a jak dorosły to Maciej

Gość QQQQQurka :)
Wiktor!!! ale borys też fajne mikołaj i karol odpada>

Gość lejla28
Borys

Gość takie pytanie i tyle
wygrywa miko

Gość KAROL!!!
wybierając imie pamietaj zeby pasowalo do maleo clopca jak i dorosleo mezczyzny. moj brat ma na imie karol, teraz ma 16 lat i naprawde to jest super imie ktore zawsze mu pasowalo i mialo super enerie.

Gość kurde prawda czy falsz
ja mam Boryska i sadze,ze to fajne imie.Boria,Boryś,Boruta

Gość kiedys Borys mi sie podobalo
ale teraz nie , kojarzy mi sie z psem . Karol , przystojniak :-) A Mikolajow zaraz bedzie od groma , jak Oliwii i Julek

Gość mamawiktora
Oczywiście Wiktor choć u mnie na początku miał być Julian:)

Gość mam tez wiktorka
WIKTOR TO PIEKNE IMIE CHODZIAZ BLAZEJ I IGOR TEZ PIENIE BRZMI

Gość DORADZCIE BO ZWARIUJE
yo

Gość Mały_szyderca
Żałosne są niektóre baby. Trzeba być debilem, żeby pytać obcych ludzi jak dać na imię swojemu dziecku. :-) Może zapytaj się jeszcze co ugotować mężowi/konkubentowi na obiad. ;-) Co za ludzie...Heh, a dziwiłem się kiedyś, że panowała moda na pewne imiona po popularnej telenoweli.

Gość ja mam synka
Borysa i jest najsłodszym dzieckiem ma świecie

Gość DORADZCIE BO ZWARIUJE
do malutkiego szydercy - JAKIM TRZEBA BYC DEBILEM ZEBY BYC FACETEM A SIEDZIEC NA DAMSKIM FORUM I TO JESZCZE TYM O CIĄŻY I PORODZIE :D

Gość Gadatliwa..
Karol i Mikołaj to śliczne imiona :)

Gość borys mi sie nie podoba
, ale ty sie nie sugeruj , po co masz zalowac ,ze posluchalas obcych ludzi . Wybierz to , ktorte tobie najbardziej sie podoba , ktore z tych wszystkich najbardziej ci pasuje, najczesciej o nim myslisz

Gość borys mi sie nie podoba
bo dzisiaj komus podoba sie wiktor i borys , a jutro juz nie . To normalne , gusta sie zmieniaja . Niech nie wybieraja obcy ludzie , ktorym dzisiaj podoba sie jakies imie , ale za dwa lata juz nie bedzie sie podobalo. Wybierz to , ktore tobie najbardziej z tych 4 sie podoba :-)

mikolaj , lub wiktor. ale chyba --mikolaj .. karol... nieeeeeeeee och karol ;) borys-----mialam psa borysa :)

Gość Lena .
Witam !. Z tych imion ,które zaproponowałaś nazwałam bym Mikołaj .: )