Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gagita

Jest REVLONEK na sali ?

Polecane posty

Gość znajomy znajomej Jastima
czy ty umiesz czytac czy nie? prze cchiwl byl o tym topik:/ ale skasowali:/ orientuj sie. tam wszystko było w tym temacie

Gość znajomy znajomej Jastima
wraca jutr po 13 jakos tak nie wczesniej. po co zakladasz znowu ten sam topik o tym samym:O

Ale to jest pierwsze moje pytanie na ten temat , a nie kolejny topik o tym samym

Gość kakauko
A ty co tutaj robisz rozpietalatka tematów??

Musisz udowodnic że to ty :) Co miałaś kupić przed wyjazdem abyś w pracy wyglądała jak gwiazda ...... w kwiatki :)

No aż mi lepiej kalosze w kwiatki , pamiętałaś :) Przecież ci napisałam przed wyjazdem że będę na ciebie tutaj czekać aż wrócisz :):) już z miesiąc temu cię szukałam . Co tam u Ciebie ? Facet dalej ten sam na stanie ? Zarobilaś ? U mnie stagnacja normalnie nic nie drgnęło no może odrosty na głowie :)

Ale niestety, w kwiatki nie zdalyby sprawdzianu :P Ale mialam takie fajne rozowe hehe:) Rzeczywiscie, pisalas, ze bedziesz czekac, ale nie myslalam, ze naprawde :P Wrocilam pod koniec sierpnia na wesele siostry poza tym juz wtedy sie sezon powoli konczyl, a no zarobilam i to spooooro:P Facet ten sam:) zgubilam 10kg, opalilam sie wiec same plusy:) Tobie, widzialam na innym topiku oponka urosla:)

Tak , oponka urosla ale wiesz to zależy jaka waga wyjściowa :) mam ciasto od ciągłego siedzenia ,kumulacja na brzuchu :) ja jestem leniwa , ćwiczyć mi się nie chce i cały czas się pocieszam że jeszcze nie jest źle :) Pracujesz gdzieś tutaj teraz ?

Mogę pisać tak nie regularnie , jestem w pracy teraz :) Jak widać na kaffe nic się nie zmieniło ci sami ludzie pozytywnie nastawieni do życia i społeczeństwa , miłość kwitnie :)

Ok, nic sie nie dzieje :) Zreszta ja i tak za chwilke musze leciec, pierogi lepic :D Powiedzialabym nawet, ze jest coraz lepiej, ludzi milsi, zyczliwsi :P

Gość dfu8ry4hg434
odkad odeszła jenifer i prawda zawsze cie zaboli oraz duch cafe to oatmosfera lepsza :classic_cool: