kinga_85 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Poszukuje pracy opiekunki dla starszej samotnej Pani z zamieszkanie w Krakowie najlepiej od Nowego Roku. Mam 26 lat pochodzę z poza Krakowa dlatego interesuje mnie praca z zamieszkaniem. Mam roczne dziecko, wychowuje je sama. Pensja do uzgodnienia. Kontakt kinga0079@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damascenka 1 Napisano Grudzień 8, 2011 A nie uważasz, że takie małe dziecko może przeszkadzać starszej osobie? Zwłaszcza w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolusiakrak 0 Napisano Grudzień 16, 2011 kinga , daj ogłoszenie na gumtre . nie sądze by przeszkadzało ,myślę że samotna starsza pani nawet się ucieszy że ma dla kogo żyć . Chyba że jalkaś strasznie zdziwaczała ,ale wtedy nie warto z nią mieszkać a ewentualnie pracowac u niej i sobie coś wynając , dziecko do żłobka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kinga_85 0 Napisano Grudzień 16, 2011 Ogłoszeń na gumtree było już kilka, a jak już były jakieś odpowiedzi to z propozycjami erotycznymi, ale nie rezygnuję, zamieszczam też no portalu opiekaseniora.pl. Nie mam z kim zostawić dziecka dlatego szukam takiego zajęcia, gdzie mogłabym pracować razem z nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach