Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zmysłowa Afrodyta

Kobiety czemu o siebie nie dbacie? Co to za problem ich do kosmetyczki czy na

Polecane posty

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Jeśli dbanie o siebie sprowadzasz do wizyt u kosmetyczki, fryzjera i starannym makijazu to znaczy ,że pusta lala z Ciebie i tak naprawdę nie wiesz co mówisz.Dbanie o siebie to pojęcie znacznie szersze, zdrowy i odpowiednio długi sen, zdrowa dieta, ruch na świeżym powietrzu, wreszcie profilaktyka zdrowotna, że nie wspomę o dobrej kondycji psychicznej, inwestowaniu w swój rozwój itd.Takie ślizganie się po temacie jest wkurzające i powierzchowne.

Gość szczęśliwa :)
Oj byś się dziewczyno zdziwiła jakie laski mężowie zdradzają dla zwykłych dziewczyn... A wiesz dlaczego? bo im te twoje nadmierne dbanie o siebie spowszechniało i oni nie widzą pięknej zadbanej żony, tylko taką codzienna lalę której widok zaczyna męczyć... A normalna dziewczyna, nie mówie o tych naprawde zapuszczonych jest dla faceta czymś naturalnym, fajnym, miłym i subtelnym.I jak taka dziewczyna się wystroi na jakąś okazę to wtedy jest to dopiero doceniane bo nie jest czyms powszednim, nudnym...

Gość skarbuś..
boś ty taka zmysłowa jak jak świnia szczupła :-D

Gość wannika
fakt jest taki ze zmyslowa afrodyta jest pewnie zakompleksiona gruba ,bezrobotna, pryszczata laska ktora czipsy wpierdala i pisze jaka ona to zadbana:)

To jak..dlaczego sama sie nie malujesz?Ciekawi mnie to :D Kiedys pare razy malowala mnie makijazystka i musze napisac,ze nie specjalne byly te makijaze.....przez lata wyrobilam swoj styl i maluje sie sama:D A propos make-upu...jakich kosmetykow uzywacie???:D

hehehehe kiedys byl fajny temat w Rozmowach w toku ... o kobietach ,ktore w ogole nie zmywaja makijazu i spia w Nim bo boja sie,ze ich facet zobaczy bez makijazu.....masakra:/ Trzeba dbac o wyglad cery itp.:D

Gość swawolny gienio
ja znam kobiety z niesamowicię zajebista cerą ,a maja już po trzydziestce dobrze ,jedyny makijaż jaki robiły w życiu był z kremu nivea

Gość monnnna
nie biorę ibupromu, jak mnie głowa nie boli i nie maluję się skoro soute wyglądam świetnie i założę się, że ładniej wyglądam bez makijażu niż ty z makijażem od kosmetyczki abstrahując od tego, że konfabulujesz z tym codziennym makijażem od kosmetyczki - sama nie umiesz zrobić ładnego dziennego makijazu?

Gość nocosTY
musisz codziennie robic makijaz bo bez niego wyglądasz jak paszczur ?

Gość ale to trzeba być
kompletną niezdarą i fajtłapą aby na makijaż codziennie do kosmetyczki latać. samemu nie potrafi zrobić. niedojda życiowa.

Gość fajna lasska
tylko współczuć takim ,które musza robić makijaż wogóle ,a nie mówiąc już dziennie !!!

Gość nocosTY
nooo mąż ci rano mówi ze slicznie wyglądasz a potem biegnie do pracy gdzie pewnie ma kochanke a ty głupia tylko sie nadajesz po sklepach buszowac

Gość szczęśliwa :)
Mój narzeczony twierdzi że pięknie z rana wygladam i bez makijażu prawi mi komplementy :) Autorce tylko współczuć trzeba, nie dość że musi sę malować bo inaczej wygląda jak siedem nieszczęść to mąż pewnie by jej nie poznał bez maski :P

Gość nocosTY
lepiej ci sie powodzi na zakupach i u kosmetyczki ha ha ha

Gość nocosTY
a te kochanke męża widziałas pewnie madrzejsza

hehehe skad wiesz,ze Tobie lepiej sie powodzi od np.mnie?:D Mnie by sie nie chcialo codziennie chodzic do makijazystki...poza tym mam zle wspomnienia z makijazystkami,jak wczesniej w postach pisalam:D Poza tym dzis siedze w domu,nigdzie nie ide to mam na twarzy krem :D Czesto chodzisz do fryzjera?Ja mam pecha do fryzjerow:(