Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12WERETFG

RADOŚC I LĘK

Polecane posty

Gość 12WERETFG

mój ukochany miedzy wierszami przepowiada mi że w święta mi sie oświadczy , bardzo sie cieszę bo to wspaniały człowiek ale jednocześnie mam i obawy - obawy wyłacznie o strone materialną wesela czy ślubu czy inne wydatki. oszczędności nie mam , pracuję ale zarabiam tylko 2 tys. na suknię czy dodatki mogę odłożyc ale na nic więcej . gdyby nie problem z kasą była bym najszczęsliwsza na świecie. MIała któraś z was podobne obawy i lęki ? czy to normalne ?

Gość zakochana bardzo.....
ja miałam lęk że pod choinkę dostanę zbyt mały wibrator

Gość 12WERETFG
ale poważnie pytam

Gość Grand Dominat
na kolana szmato, głowa do ziemi, wypnij tyłek

JA nie mialam takich obaw. Ale nie musicie przeciez od razu tego slubu brac, przeciez. Poza tym mozna urzadzic male,kameralne przyjecie, ktore nie wiaze sie z takimi wielkimi kosztami. No chyba, ze jestes zdania, ze jak wesele to na 102.

Gość 12WERETFG
wiem że nie ale mój ukochany będzie chciał robic wesele

Jest masa takich par, jak Wy, jakos daja rade. Moze za granice razem wyjedzcie i odkladajcie kase na wesele? Przeciez slub nie musi od razu za rok byc. Chyba ze wolicie wziac kredyt, ja osobiscie wolalabym wcale nie brac slubu gdybym musiala pozyczac.

Gość 12WERETFG
ja tez nigdy bym nie wzięła kredytu i nie chce mi się zapraszac np. sąsiadów od oka chociaż się nie odrwiedzamy i ich nie lubie