Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cucumento

Ratunku !!! Zarcie do pracy !!! Pomozcie !!! Help me !!!

Polecane posty

to nawet chleba razowego nie jadasz przecież jest zdrowy a na to sałata,ogórek zależy co lubisz,a gdzie Ty mieszkasz że jest tak drogo,nie mów że nie ma biedronki czy innego taniego sklepu?

Gość Cucumento
Mieszkam na zadupiu, do biedrony jezdze, ale tylko w niedziele jak mam czas. Czasem nie mam. Dzieki, juz cos mam ;-) Nie dowalajcie mi, troche czasu moge poswiecic, ale generalnie czas na to mam albo w nocy niemalze kosztem snu, albo rano o 6, wiec nie mam za bardzo sil na gary. A mimo wszystko zimne zrobione w weekend jedzenie po 5 dniach w pracy gdzie nie ma ani lodowki ani kuchenki zadnej zbyt rewelacyjne nie jest.

Gość wege mama
a moze np jakas pozywna salatka, np z ryzu i fasoli roznego rodzaju, a zeby rozgrzac zoladek zupa? wiem ze nie masz waruknow na podgrzanie jej w pracy, dlatego sugeruje termos. Zupe mozesz odcedzic od warzyw i pic jako goracy napoj, do salatki. Zdrowo, szybko (zrobienie zupy to 20 min, masz ja na 2 dni i smacznie!

Gość Cucumento
Dzieki :)

Gość Ja też chleba nie jadam
Zwyczajnie, od ponad pół roku, schudłam 11 kg bez pieczywa i ziemniaków. Co jadłam? przede wszystkim do pracy zabierałam 2 porcje, na 2 posiłki (i zabieram dalej), żeby zjeść w niej co 3 godziny. W domu nie mam czasu jeść rano, dlatego do pracy dwa posiłki , jeden koło 8-9 drugi 12-13, potem w domu jakiś obiad. Co robiłam: sałatka a'la gyros (proponowana wyżej, ale zmodyfikowana na tyle, by nie była ciężka (z kurczakiem oczywiście), albo bez kurczaka, ale z sosem jogurtowym, z kapusty pekinki i innych warzyw, prócz cebuli (wiadomo);) gotowane jaja (w pojemniku hermetycznym, żeby otoczenie nie cierpiało od zapachu:p bo nie ukrywajmy, jajeczka gotowane nie pachną fiołkami:p) kabanosy drobiowe serek wiejski jogurty pitne, a czasem "zwykłe" czasem kilka plastrów chudej wędliny (można kupić wcześniej, w domu trzymać w lodówce i brać po kilka) do tego biorę pomidora, ogórka (w sezonie jak świeże), po sezonie korzystam raczej w owoców, oprócz winogron i bananów. czasem zmajstrowałam takiego placka, a'la omlet, że i na zimno nieźle smakował i u mnie to wsio, w pracy oczywiście, bo w domu inna baja