Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cucumento

Ratunku !!! Zarcie do pracy !!! Pomozcie !!! Help me !!!

Polecane posty

Gość Cucumento

Prosze podajcie przyklady jakichs niedrogich, w miare zdrowych a SZYBKICH posilkow ktore mozna brac do pracy? KOMPLETNIE nie mam pomyslow. Nawet jednego ;( Jestem zabiegana, zalatana, nie mam czasu na dlugie zakupy i godziny przy garach. A nie chce jesc chleba. Dodam, ze w pracy nie mam zadnej kuchni, tylko czajnik elektryczny. Nie ma szans podgrzania posilku. Za pomoc bede BARDZO WDZIECZNA

Gość Cucumento
Szukam pomyslu na ZDROWE DANIA. Zupki mi nie sluza ;-) Pomidory i ogorki oraz papryka teraz nie sa juz zbyt tanie... Co Wy zabieracie?

Gość nie no wypasss
"elektryczny to polecam dania instant gorące kubki itd. no i nie śmiertelna zupka chińska !" takkk to jest zajebisty pomysł wyprobuje napewno

Gość kupka69
kup se musk

moze jedz jakies musli z jogurtem ja jem serki wiejskie kanapki z bulki zirnistej np

Gość Cucumento
Dzieki, ale prosilam o pomysly na zdrowe jedzonko, bez chleba... Cos jeszcze poza musli? Moze ktos sobie cos robi do pracy na sniadanie i obiad cos prostego na zimno i podzieli sie przepisem

no jak bez pieczywa bez sałatek bez torebkowego żarcia to nic nie ma bo co płatki z mlekiem pączki jogurty długo nie pociągniesz bo musisz jeść mięso, warzywa

zamów jedzenie przez telefon i po sprawie(zupy,drugie dania,pizza itd.)...

Gość Cucumento
Nie ma jakichs pomyslow na salatki z dostepnych rzeczy? Wiem, ze moge z kiszonej kapusty. Gotowac tez moge, ale cos prostego, moze macie jakies pomysly...

Gość a idz w cholere leniu
nie chcesz poswiecic czasu nie chcesz wydac pieniedzy nie chcesz jesc chleba nie masz warunków żeby podgrzac, zreszta i tak dupa bo nie chce ci sie gotowac to czego ty oczekujesz , ze ci ludzie napisza jak z niczego zrobic cos ???? KRETYNKA !!

Gość ZAJEBISTY KLÓLIK
myszka---> super kicajec .... ;)

Gość mi i mia
pokrój na kawałki, posól, popieprz i daj duużo ziół np tymianek (mniam) i upiecz na łyżce oliwy 2 duże filety z kurczaka, jak zacznie przywierać dodaj trochę wody i duś do miękkości. Podziel tę porcję na 3-4 części i rób sałatki. Np pokrój na drobne paseczki sałatę lub kapustę pekińską i toszkę nasól- tania jest, daj jednego niedużego pomidora, ogórka kiszonego i np plaster białego sera. Sałatę wcześniej przypraw sokiem z cytryny i musztardą- pycha, polecam. W inny dzień daj zamiast białego sera- ser żólty i np brukuła szybko ugotowanego na parze. W inny dzień do sałaty i mięsa daj pieczarki i jajko na twardo. Pomysłów mam wiele i schudłam w 4 miesiące 4 kg na takich sałatkach.

Sałatka z sałaty, pomidorów, ogórków i do tego wrzucić podsmażonego kurczaka(na zimno). Bez przesady z tymi cenami, najniższe nie są, ale przecież nie potrzebujesz kilograma pomidorów... Ryż z jabłkami. Kanapki z chrupkim pieczywem, jeśli nei chcesz zwykłego.

to wcale nie jedz i tez bedzie dobrze,ja pierdole co za ludzie chodzą po tym świecie...

Gość Cucumento
a idz w cholere leniu & dera Jestescie nieuprzejmymi chamkami nie potrafiacymi czytac ze zrozumieniem. Moge gotowac, ale nie mam czasu na rzeczy pracochlonne. Nie na stanie godzinami przy garach, nie na schab faszerowany sliwka itp. Nie chce odzywiac sie niezdrowo i jesc chleba, jestem pewna ze duzo ludzi go nie je. Co w tym dziwnego? Pieniadze wydaje, ale nie na superdrogie rzeczy (pomidory i papryka zima). Wybraz sobie, ze nie zarabiam kroci. A ze nie mam w pracy kuchenki to moja wina? * * * * * * Jestem pewna, ze wiele osob ma podobny problem i moze sie podzielic przepisami ****************** Normalnym ludziom za normalne posty i rady z serca dziekuje ;)

Gość a idz w cholere leniu
wyraznie piszesz w temacie --- żarcie do pracy ---- wiec chyba nie oczekiwalas, ze ci ludzie beda podawali przepisy na schab ze śliwka i tort wiedeński jak chcesz sie odżywiac zdrowo to niaetety ale musisz sie raz w tygodniu wybrac na wieksze zakupy, a potem poswiecic troche czasu na przygotowanie czegos pozywnego do pracy .... innej opcji nie ma jak nie masz czasu na zakupy i nie masz czasu zeby cos sobie zrobic do jedzenia to jedz gotowce ..... ale tego nie chcesz bo chemia .... i kólko sie zamyka

Gość mi i mia
no to ci piszę przecież, żebyś zrobiła raz na 4 dni!! Kapustę pekińską jak pokroisz a nie nasolisz to też możesz trzymać w lodówce kilka dni. Ugotować jajko albo wrzucić na patelnię pieczarki masz chyba czas? Zresztą ja kupuję kilo pieczarek, duszę je i wrzucam do zamrażalnika. Jak ich potrzebuję to wrzucam na patelnię na pare minut, rozmrożę i gotowe. Raz na parę dni przy kuchni postać jednak musisz!

Gość wandererr
proponuje zamiast chleba , krazki ryzowe. jeden ma 40 kalori ale jest latwo strawny bedziesz miec energie ! do tego jakies owoce.

Gość Cucumento
Pasuje mi pomysl mii A nie pasuja mi: zupki chinskie, chleb i inne odpowiedzi nie na temat. Rany, jak prosze o zdrowe, tanie i szybkie posilki bez chleba, a ty: "zupki chinskie" i "kanapki" - jak ma mi cos pasowac? Tylko czekac na przepis na ten sernik wiedenski :( Dziewczyny ! :( Chodzi mi o normalne jedzenie do pracy, zeby sie najesc, jestem tam 12 godzin! :( Pomozecie?

Gość Cucumento
*a tu Pomidory i papryka sa u mnie w sklepie za 9zl!! Dzieki za sensowne pomysly

Gość Cucumento
Lepiej nie pytaj :( nic zdrowego. Koniec z tym!!!

Gość mi i mia
powiem ci jeszcze, że np córce do szkoły robię krokiety. Zimne- ale w tem pokojowej, nie z lodówki- są smaczne. Naleśniki na krokiety robię na małej 18cm patelni od razu z 70 szt, przygotuję farsz z kapusty i mięsa, nadziewam, panieruję i mrożę. Jak piję rano herbatę- wrzucam na patelnię zamrożone krokiety i powoli smażę. Tłustę trochę, ale jak odsączysz na ręczniku będą OK.

Gość wege mama
wejdz sobie na strone wegedzieciak, tam znajdziesz mnostwo przepisow. sa one wegeterianskie i weganskie, jezeli to ci nie pasuje, to zawsze mozesz sobie do nich dodac mieso.

Gość ale to trzeba zrobic
a koleżanka chce na szybko :)

Gość mi i mia
ło matko- kopalnia pomysłów ze mnie :) Robię jeszcze na wyjazdy gulasz. Robię normalnie ale nie dolewam wyparowującej wody. Jak już nie ma wody wcale wkładam do słoików. Na wyjeździe po prostu zalewam wrzącą wodą i rozcieńczam. I gotowe :)