Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie no wypasss

czy udało wam sie kiedys rozstac w zgodzie z chłopakiem badz dziewczyna?

Polecane posty

Gość nie no wypasss

bez awantur drak ale w milej fajnej atmosferze

Gość kobietka z minką
Ja rozstawałam się i żyję w zgodzie z każdym moim byłym. Oprócz jednego. Rozstanie było niby ok, ale później długo obsmarowywał mi tyłek. Więc staram się nie podtrzymywać tej znajomości, choć jak przylezie bądź spotkam go na ulicy, rozmawiam z nim jak z kumplem ;)

Gość jamajka@@@@
mnie facet zostawil po 6 latach. obylo sie bez drag i klotni, ale niestety bylo to wymuszone i udawane z mojej strony. nie chcialam mu pokazac jak na prawde cierpie wiec mialam rozerwane serce na milion kawalkow, ale usmiech na twarzy przy nim.

Gość nie no wypasss
"jak na prawde cierpie wiec mialam rozerwane serce na milion kawalkow dlaczego?

Gość jamajka@@@@
nie chcialam sie wiecej upokarzac, co robilam walczac o ten zwiazek

tak, dzis jestesmy najlepszymi przyjaciolmi i jak nie mam co robic i de do niego. jak wracam nawalona, a doniego mam blizej, to rowniez nocuje u niego. a i z nowych chlopakow tez jemu sie spowiadam, tak mi sei zajebiscie udalo:)

Gość nie no wypasss
a ja mam zamiar przeleciec wszystko w okolicy :)

nie kiedy odeszłam od byłego on szalał prosił błagał potem obrobił dupę gdy byłam nieugięta

Gość virescens
Nie ma czegoś takiego jak miła atmosfera przy rozstaniu. A potem podstawa to nie utrzymywać kontaktów choćby niewiadomoco sie działo. Wszystkim to wychodzi na zdrowie a przede wszystkim bardzo zwiększa szansę na udany następny związek.

Gość Befele
Rozstania we względnej zgodzie są po tym jak wcześniej seksu nie było. Natomiast każdy kto współżył, powiązał się mocno z nieodopwiednim człowiekiem (bo inaczej by się nie rozstawał) przez łóżko. Bo seks mocno wiąże (różowe okulary łóżkowe) i zawsze będzie miał jakieś "ale", żale i poczucie krzywdy.

Gość pararampapam pam
Befele--> coś w tym jest ;) Byłam kiedyś z facetem ok 3 miesiące. Nie było seksu, rozstaliśmy się w zgodzie. Nie spotykamy się, ale zawsze sobie piszemy życzenia na urodziny ;))

Nie ma czegoś takiego jak miła atmosfera przy rozstaniu. A potem podstawa to nie utrzymywać kontaktów choćby niewiadomoco sie działo. Wszystkim to wychodzi na zdrowie a przede wszystkim bardzo zwiększa szansę na udany następny związek. gadanie. widocznie jestem wyjatkiem od reguly

Gość nie no wypasss
ja sie tak rozstałem z laska i generalnie miałem w dupie czy ma zal czy nie