Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

nie umiem nawiązać kontaktu z dziecmi chyba mnie nie lubią , ostatnio

Polecane posty

byłem u lekarza,mniejsza z tym. no i w poczealni było troche osob, siedziałem obok matki z dzieckie,... no i czytam sobie gazete, i nudze no i nagle matka ta spytala czy zerkne n dziecko , popilnuje bo idzie costam w recepcji załatwić. w poczekalni byli inni ludzie to sie nie bała, wzieła z wózka torebkę i poszła do okienka. patrze na to dziekcko, ono na mnie '(to był chłopczk sądząc bo kolorze ubrań), postanowiłem zgadać. -jak mas zna imie? (cisza, gapi sie tylko) - ekhm ...też sie przeziębiłes co? straszna pogoda... (cisza, rozmowa sie nie klei a raczej woghole jej nie ma, cos robie nie tk?)' - no, tego..., (zauażyłem że ma na kurtce rysunek samochodu) o, (wskazałem palcem) fajne auto. chciałbyś takie miec jak dorosniesz? (cisza, tylko sie patrzy wielkimi oczami) -hmm dałem sobie spokoj. chciałem jeszcze coś powiedziec ale wróciła mama dziecka i zaczeła je karmić piersią to nie chciałem przeszkadzać.

:D z dzieckiem które pije z piersi to raczej nie pogadasz :S

Gość tryhn
czy to jest forum dla nudziarzy i ich prywatnych żali ?

czasem 3 latki znają tylko kilka słów ;) a po opisie to dziecko było o wiele młodsze i zwyczajnie jeszcze nie umiało mówić. Co więcej pewnie nie rozumiało Cię w ogóle ;) ale to nic ;p

ja sie nie zale:P poprotu zastanawiam. mama wcisnela mi w sumie zeranie na dziecko bo znaim zdazylem odpowiedziec to poszla:D wiecie pytanie oznajmujace:D "zerknie pan na dziecko? dziękuje:)" bno to chciałem zagadać ale chyba mnie nie polubiło:/ nie wyglądało na przestraszone, nie, ale ignorowało, nie odpowiadało na pytania tylko lezało w wózku machając nóżkami... ludzie sie dziwie na mnei patrzyli n moją próbę nawiązania konwersacji, pewnie myśleli "ocho nie ma podejscia do dzieci, nie umie nawiązać rozmowy, nie nadaje sie na ojca..." :(

miałem w zanadrzu jeszcze pytanie o to czy wdział najnowszą serię boba budowniczego o doszly nowe maszyny ale jak juz wspomniałem wróciła jego mama i zaczeła karmić piersią to sie dyskretnie odsunlem i zaczalem czytać gazete,... z resztą zagajenie o bajkach i tak by penwie nie było skuteczne bo nie mam podejscia do dzieci.