Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 byłem u lekarza,mniejsza z tym. no i w poczealni było troche osob, siedziałem obok matki z dzieckie,... no i czytam sobie gazete, i nudze no i nagle matka ta spytala czy zerkne n dziecko , popilnuje bo idzie costam w recepcji załatwić. w poczekalni byli inni ludzie to sie nie bała, wzieła z wózka torebkę i poszła do okienka. patrze na to dziekcko, ono na mnie '(to był chłopczk sądząc bo kolorze ubrań), postanowiłem zgadać. -jak mas zna imie? (cisza, gapi sie tylko) - ekhm ...też sie przeziębiłes co? straszna pogoda... (cisza, rozmowa sie nie klei a raczej woghole jej nie ma, cos robie nie tk?)' - no, tego..., (zauażyłem że ma na kurtce rysunek samochodu) o, (wskazałem palcem) fajne auto. chciałbyś takie miec jak dorosniesz? (cisza, tylko sie patrzy wielkimi oczami) -hmm dałem sobie spokoj. chciałem jeszcze coś powiedziec ale wróciła mama dziecka i zaczeła je karmić piersią to nie chciałem przeszkadzać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 myslicie ze to dlatego ze bylo nauczone nie rozmawiac z obcymi? czy ja cos ze zagadałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
meaaa 0 Napisano Grudzień 8, 2011 :D z dzieckiem które pije z piersi to raczej nie pogadasz :S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tryhn Napisano Grudzień 8, 2011 czy to jest forum dla nudziarzy i ich prywatnych żali ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olaboga123 0 Napisano Grudzień 8, 2011 czasem 3 latki znają tylko kilka słów ;) a po opisie to dziecko było o wiele młodsze i zwyczajnie jeszcze nie umiało mówić. Co więcej pewnie nie rozumiało Cię w ogóle ;) ale to nic ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kilkaliterdlapseudo 0 Napisano Grudzień 8, 2011 mam dla ciebie dobrą wiadomość. skoro mały nie zaczoł wrzeszczeć jak tylko się do niego odezwałeś to nie jest źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 ja sie nie zale:P poprotu zastanawiam. mama wcisnela mi w sumie zeranie na dziecko bo znaim zdazylem odpowiedziec to poszla:D wiecie pytanie oznajmujace:D "zerknie pan na dziecko? dziękuje:)" bno to chciałem zagadać ale chyba mnie nie polubiło:/ nie wyglądało na przestraszone, nie, ale ignorowało, nie odpowiadało na pytania tylko lezało w wózku machając nóżkami... ludzie sie dziwie na mnei patrzyli n moją próbę nawiązania konwersacji, pewnie myśleli "ocho nie ma podejscia do dzieci, nie umie nawiązać rozmowy, nie nadaje sie na ojca..." :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 miałem w zanadrzu jeszcze pytanie o to czy wdział najnowszą serię boba budowniczego o doszly nowe maszyny ale jak juz wspomniałem wróciła jego mama i zaczeła karmić piersią to sie dyskretnie odsunlem i zaczalem czytać gazete,... z resztą zagajenie o bajkach i tak by penwie nie było skuteczne bo nie mam podejscia do dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach