Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Który kierunek lepszy?

Który kierunek lepszy?

Polecane posty

Zastanawiam się nad wyborem kierunku rocznego studium. Zainteresowały mnie te: - biomasaż / masaż leczniczy - stylizacja i wizaż - fotografia reklamowa - organizacja reklamy - parapsychologia Wiem, że nawet nie są do siebie podobne, ale każdy ma w sobie coś, co mnie intryguje:) Ktoś z Was uczył się w tym kierunku? Ktoś ma jakieś doświadczenia? Możecie mi coś polecić, podpowiedzieć?:)

Gość strzałka :)
z tego wszystkiego też mi się wydaje, że masaż jest najrozsądniejszy ze względu na późniejsze możliwości, z tamtymi raczej problem z pracą, a masaż, tak jak napisała przedmówczyni, zawsze się przyda, możesz otworzyć gabinet :)

A ta organizacja reklamy? Może mieć przyszłość? Ktoś wie, na czym to polega?

Gość leniuszkaaa
masaż - bardzo cięzki kierunek, ale kasa potem dobra :)

Tylko do masażu trzeba mieć silne ręce i zdrowy kręgosłup, tak? Chyba wymiękam... Ale brzmi ciekawie...

Gość chce zasnac
tyko ze masazystow jest teraz wiecej niz psow, wystarczy wejsc na jakas strone z uslugami i co druga oferta to wlasnie masaz na milion sposobow z dojazdem do klienta. Wiec nie wiem czy bedzie taki szal na to.

A orientujecie się, co można robić po takiej parapsychologii? Chyba nie jest się specem od egzorcyzmów, co?:P

A po wizażu łatwo będzie o pracę? Czy tylko tak dorywczo? Mm taki mętlik...

Gość po wizażu...
nie łudź się że znajdziesz robotę w salonie bo szukają kosmetyczek z umiejętnością wykonywania makijażu. Do pracy w tv po znajomości, albo z mega zdolnościami do charakteryzacji. Chyba że będziesz miała klientki na sylwka i jakieś weselicho, ale też pewnie szału nie będzie