Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szyszuniiia

Czy komuś pomógł acne derm???

Polecane posty

Gość szyszuniiia

Witam, Tak ja w temacie, czy komuś acne derm pomógł na zaskórniki zamknięte i otwarte? Ja mam takowe na policzkach, wyglądają jak taka kaszka w kolorze skóry. Miał ktoś podobnie i używał tego specyfiku??? chodzi mi o to jak długo trzeba smarować, czy jest jakiś wysyp i kiedy widać efekty. Z góry dzięki za info:)

niestetyy mi nie pomógł... tak samo inne maści. Mi nic nie pomaga :( a po acne derm strasznie mnie skóra swędziała i drapałam się przez sen bo tylko spotęgowało problem

Gość szyszuniiia
up

Gość hdusfhu
Może jeszcze ktoś się wypowie????

Gość szyszuniiia
UP UP UP

Gość szyszuniiia
up

Gość t453rdf
Mi pomogło. Ale chyba wszystkie maści dla pewnego efektu trzeba używać z pół roku. A pierwsze efekty czasami widać dopiero po miesiącu. Różnie to bywa.

Gość szyszuniiia
Up!!!

Gość szyszuniiia
up

Gość szyszuniiia
Za dużo informacji to nie ma w tym linku. Potrzebuję opinii osób ze zbliżonym problemem o mojego- czyli z zaskórnikami w szczególności zamkniętymi:(

Gość szyszuniiia
Nikt więcej nie używał???

Gość dse
Tak naprawdę to nikt ci nie jest w stanie powiedzieć czy to u ciebie zadziała czy nie. Sama musisz sprawdzić i pewnie dopiero po ok. miesiącu będziesz wiedzieć czy ci pomaga.

Gość becik36
tak bardzo ja uzywam go okolo 2 tygodni i juz widze roznice ogromna przebarwienia zbladly a pryszczy nie ma krostek czerwonych tez tylko tyle ze acne dermwysusza skore wiec ja smaruje go 1 dziennie na noc a na dzien uzuwam olejku bio oil polecam i pije cherbate na oczyszczenie skory z bratka

Gość gość
Musze powiedziec ze mnie bardzo pomógł. Co wazne mała tubka ale jest naprawde bardzo wydajny. Ja po 2 tygodniach już zauwazyłam efekty. Fajnie rozjaśnia rumień który bardzo często towarzyszy skupisku krostek przy trądziku.

Gość lizzzka43
Moja córka ma 13 lat i zaczyna sie pojawiać coś niepokojącego na twarzy. Myslicie ze taki krem nie będzie dla niej zbyt silny ?