Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracująca mama

co je i ile śpi dziecko w 16 m-cu??

Polecane posty

Gość pracująca mama

prosze o to jak jest u Was...wiem ze kazda dzidzia inna ale....chetnie poczytam i skomentuje

w 16 miesiacu moja jadła to co my spała całą noc 11-12 godz a w dzien 1 drzemka godzinna

Gość pracująca mama
mój synus spi pd 21-ej do 7-mej...i w ciagu dnia od 13-tej do 15-tej...je tez prawie wszystko oprócz smazonego schabu..

Moja ma prawie 16 miesięcy. Je to co my oprócz "pierdół", tj. słodyczy, czipsów (my też tego nie jemy). Nie daję jej też ciężkostrawnych smażonych czy tłustych potraw. Uwielbia zupy i owoce. Śpi od 20 do ok 6.30 - 7.00 - może spałaby dłużej ale my wstajemy do pracy i ona też nie chce już dłużej spać (śpi z nami w sypialni w swoim łóżeczku), w dzień drzemka 2 - 3 godzinna ok. 11.

Gość anita1978
Moja 17mieś mała je prawie to co my oprócz smażonego i ciężkostrawnych np. grzybów kapusty i podobnych rzeczy.Owoce je prawie wszystkie.Raz dziennie je swoja kaszkę dla dzieci. Śpi w dzien1-1,5 h w na wieczór 21 do około 7,30-800

Gość pracujaca mama
no czyli podobnie ma synek a powiedzcie jak z mlekiem u dzieci? mojego karmiam 9 m-cy potem przeszedła na 2 x kaszke mleczna, tak jak corka tak syn nie kciały pic mleka z butelki zaraz przechodziły na łyżeczke, teraz juz tylko 1x kaszka rano potem juz ,,dorosłe" jedzonko czy Wasze dzieci pija dodatkowo jeszcze mleko??