Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patelnia211

Związek bez zobowiązań - co to znaczy???

Polecane posty

Gość proekozielona
cyt. Na dyskotekę w Święta zamierzam się odwalić. Byc może tam będzie bo tam się poznaliśmy. Wtedy będzie żałował że nie chciał byc ze mną. on wtedy bedzie załowal, ze cie nie przelecial i jeszcze bardzij bedzie sie mizdrzyc, zeby osiagnac swoj cel a Tym niesty jego serca nie zdobedziesz. Widac, ze jestes mloda dziewczyna, cyt. "Jade na dyskoteke w swięta"... jako mloda dziewczyna nie trac romantyzmu, wiary w siebie i w to, ze mozesz poznac fajnego chlopaka, zostaw sobie wyrachowanie na czasy po 30 ;) chociaz ja w tym wieku, tez nie umiem.

Gość gość
ja obecnie byłam w pseułdo związku niby razem a osobno mój facet chciał tylko mojego towarzystwa. na spacery wyjazdy na urlop ,oczywiście każdy płacił tylko za siebie i nic więcej taki związek trwał 3 lata ,ale ja chciałam czegoś innego stałego związku , stwierdzał że on obecnie nie potrzebuje żony może kiedyś ,ale mnie już to tak to męczyło , ze nie wytrzymałam i zakończyłam ten związek i mówię ,że jeżeli ktoś od początku nie chce wziąść odpowiedzialności ,za partnerkę to tak będzie cię zwodził ,jak to przysłowie mówi czekaj babka latka

Jak facet chce byc z kobieta, to bedzie. Naprawde, jest w stanie pokonać wszelkie przeszkody. Ilez to ja historii znam (od facetów) jak to spotkali cudowna kobietę i jak sie im caly świat zmienia. Okazuje sie, ze nie boja sie ani zwiazku, ani wspólnego mieszkania, odpowiedzialności. NAGLE robią sie z nich odważni, męscy i honorowi rycerze :) i kompletnie nie rozumieją lasek placzacych za nimi, bo przeciez sytuacja z nimi byla jasna od poczatku, ze to nic poważnego.