Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość numur

Jestem mężczyzną i potrzebuje pomocy

Polecane posty

Gość numur

Witam Mam problem w wyborze prezentu dla mojej dziewczyny. Ogólnie poszukuję zestawu do makijażu. Waham się między zestawem reklamowanym przez Sephore a zestawem firmy Peggy Sage(nie wiem gdzie kupić). Proszę doświadczone koleżanki o pomoc i ewentualnie inne sugestie wraz z informacjami gdzie taki zestaw można kupić. Na prezent chcę przeznaczyć ok. 200zł Pozdrawiam needhelp1 jest teraz online Zgłoś do moderatora Edytuj lub usuń tę wiadomość

Gość hdusfhu
Ja ostatnio w biedronce widziałam taki kuferek do makijażu za bodajże 19.90 zł. Takie piękne w zebrę i w panterkę hehehe. Po co dwie stówy wydawać:D

Gość gfdfd
A po co coś co się wyrzuca od razu po rozpakowaniu? Taki zestaw może sobie kupić nastolatka, albo ktoś jako ciekawostkę. Przejrzyj co twoja dziewczyna ma w kosmetyczce, potem przemyśl, co jej kupić. Może kup jej jakiś zestaw neutralny na co dzień. Taki zestaw zawsze każdemu się przyda. Albo tusz za ponad 100zl (np. sensai 38, lub clinique)+coś do tego. Tusz to chyba najbezpieczniejsza rzecz, bo tego każda dziewczyna używa, więc trudno nie trafić. A dobry tusz to jednak skarb. Do niego możesz dokupić jakiś róż/szminkę/cień, w zależności czego ona tam używa. Zestawy nie zawsze się sprawdzają, jeśli ktoś akurat się tak nie maluje.

Gość hdusfhu
zartowałam z tym kuferkirm z biedry. W ogóle jestem przeciwniczką ogromnych zestawów malowideł. Ten z góry ma rację. Możesz też zakupić jakieś perfumy.