Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loreeu

brak mi słow na to co on gada.

Polecane posty

Gość loreeu

Mój facet mówi czasem okrutne rzeczy podczas kłotni , tak żeby zabolało. Ostatnio znowu powiedział mi , że stać go na lepszą dziewczynę. I że na pewno jest wiele dziewczyn godnych zainteresowania. Bardzo mnie to boli, ja nie rozumiem jak można mówić tak do osoby która sie podobno kocha... na co dzien jest ok ,ale jak się zdenerwuje...

Gość maleska
to znaczy ze tak mysli na serio i cos musi nie grac nikt bez przyczyny nic nie mowi moj tez w nerwach tak gadal i dzis nie jest juz ze mna chodz jest druga opcja w ktora watpie ale jest mozliwa ze ma komplesy nie czuje sie akceptowany przez ciebie i tak wzbudza zazdrosc

nie rozumiem was kobiety, po jakiego ch*ja jesteś z takimi facetami, którzy nie potrafią was docenić ?

Gość MarekKaczmarek
Znaczy, ze Cie nie kocha, jest z Toba z braku laku bo mu wygodnie, ale czeka, az znajdzie sie ktos lepszy i wtedy Cie zostawi. Nasteony razem jak tak powie odpowiedz: "dobrze, zatem to idz do lepszej dziewczyny godnej zainteresowania" i odejdz.

Gość moj wczoraj tez przesadzil
powiedzial, ze moge isc sie ruchac z kim chce, on w to wbija. I ze moge sie wyniesc, bo on mnie nie trzyma na sile. Kazdy wieczor jest tragiczny, ale mam male dziecko i na razie nie mam szans nawet znalezc sobie pracy. Porazka.

Gość moj wczoraj tez przesadzil
Ja czekam jakies 3 mce i wyprowadzam sie od niego. Szkoda zycia na takie cos, bo nie wierze, ze kazdy facet jest taki predzej czy pozniej.

Gość Joane;) 92
My nie mamy dziecka, a ja zachowuje się tak jak Twoj chłopak w stosunku do partnera. Tyle, że w pore to zauważyłam i staram się to kontrolować. On musi wiedzieć ze Cie to rani

powiedz mu otwarcie ze cie to rani. Ja wiem na swoim przykladzie ze podczas klotni wygaduje rozne rzeczy , czasem nawet nie zdaje sobie sprawy jak to druga osobe boli. Musisz mu otwarcie powiedziec ze chcesz zeby sie kontrolowal. Jestem pewna ze on wcale tak naprawde nie mysli

Gość jem frytki......
twoj facet ma rację teraz masz nauczkę, żeby go nie denerwować