TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Wedle Twojego pojecia sponsoringu to rowniez jestes sponsorem. Wiec kolo sie zamyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 W takim razie kazdy dzis jest sponsorem, chlopak dla dziewczyny, maz dla zony..Oj dziecko.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jesteś wyjątkowo Napisano Grudzień 8, 2011 złośliwa TakaMALAjedna.:O:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 i o to biega Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 ej no sorry rozpedzilem sie! z tym slubem:P ale to skrot myslowy. chodzilo mi o to ze nigdzie nie pisalas ze uklad sponsorski zmienil się w normalny związek , uczucia z obu stron i w koncu oświadczyny przyjęte:) o tym nigdzie nie pisalas! to skad mialem to wiedziec? myślalem ze to ndal typowy układ sponsorski ...biedna dziewczyna z podkarpacia bez wiekszysch szans zarobienia godnych pieniedzy za uczciwą prace i wlasciciel firmy. jakbys napisala ze uklad zmienil sie w związek to by bylo wszystko jasne:) ps.szczerze sie ciesze ze tak sie ulozylo bo zwykle bywa tak ze jedna ze stron w ukladzie sie w koncu zakochuje ale dla drugiej to nadal uklad jedynie. i wtedy jest ból. ale u was z obustron sie pojwila miłosc i fajnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Dobra, wiedze ze do tego mikroskopijnego mozgu nic nie dociera, moja cierpliwosc sie skonczyla, koniec tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 znowu jestes zlosliwa i niemila. co takiego napisalem???? :O jestes do mnie uprzedzona jakas nie kumam cie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach