Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 niepsodzianki? chodzi oczywiscie o pierscionek? jak to sie sprawdza zeby pasował. ma małe dłonie w sensie jak dziewczyna normalnie i szczupłe palce. są jakies rozmiary? nie nosi pierscionków zebym mogl podebrac i zaniesc do jubilera na porównanie. jak spytam to wiadomo ze bedzie wiadome po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 A co chcesz sie oswiadczyc? Juz jej wspolczuje:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hghtr6g Napisano Grudzień 8, 2011 podotykaj...i na wyczucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Ja tez nie nosilam pierscionkow, ale moj facet mial "wech" i trafil w 10tke; ]]]]] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 taka mala bedziesz współczuc jak sie zgodzi:D:D:D nie no ja iem ze na wyczucie ale moze jest jakis sposob?:D by nie bylo trzeba wymieniac na wiekszy/mniejszy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość retrettr8980 Napisano Grudzień 8, 2011 http://www.zlotnik-jaan.pl/index.php?strona=porady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Raczej na "ko" bedzie ciezko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 taka mala pozatym iesz mi chodzi o pierscionek zareczynowy, a nie zwykly prezent jaki dostalas od swojego sponsora. to troche inna sytuacja bo wiesz, mimo wszystko to niby detal, wazny sam fakt oswiadczyn ale i tak gupio jakby nie pasowal:D ps.nie odpowiedzialas mi w koncu na pytanie czy rozmawialas z nim o tym ze za malo ci placi. ja sie rozpisuje, chce ci pomoc i cie zmotywowac a ty nawet nie odpiszesz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 OKO* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 " taka mala pozatym iesz mi chodzi o pierscionek zareczynowy" A ja zalosna istoto o jakim mowilam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Wez juz skoncz z tym sponsorem bo to sie zrobilo nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 czyli dostalas pierscionek zareczynowy od sponsora?? oświadczyl ci sie? i co zgodzilas sie? hm to moze on sie w tobie na serio zakochal?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Zjezdzaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 czemu jestes dla mnie chamska i niemiła? chcialem ci tylko pomoc. nic nie mowilas ze on ci sie oświadczyl. myslalem ze to typowy uklad sponsorski jest bez uczuć głębszych ...skąd miałem wiedziec ze ci sie oświadczył, zakochał itd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aguśka;) Napisano Grudzień 8, 2011 a ma ona jakieś inne pierścionki których czasm nie zakłada? jeśli tak to weź jeden idz do jubilera i nich ci pani poda rozmiar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 no wlasnie niezbyt inaczej bym nie zakladal topica:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Gdybys jelopie czytal wtedy moje wypowiedzi ze zrozumieniem, to bys wiedzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 czytalem wszystkie ze zrozumieniem!!! to prosze, wkelj mi prosze cytat gdzie jest napisane ze z układu sponsorskiego przeszliscie na normalne relacje, że się oświadczył i że jestescie małżeńśtwem!!! no czekam:) no? była mowa tylko o tym ze ci płaci 1000zł miesiecznie a ty nie pracujesz o o tym rozmawialismy ze to za mało i że powinnas sie upomniec o wiecej bo cie wykorzystuje , wykorzystuje fakt ze na podkarpaciu ciezko o prace. czekam na te cytaty gdzie piszesz ze sie oswiadczyl i jestecie malzenstwem no? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 " płaci 1000zł miesiecznie a ty nie pracujesz " "wkelj mi prosze cytat gdzie jest napisane ze z układu sponsorskiego przeszliscie na normalne relacje, że się oświadczył i że jestescie małżeńśtwem!!! no czekam " Widze, ze nie mamy o czym rozmawiac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Napisalam JELOPIE, ze jestesmy nazeczenstwem. To raz. JAKIE DAJE? Skoro ja teraz nie pracuje to on zwyczajnie dba o to, zebym miala na wszystko, ciezko pojac? Jak sie poznalismy to oboje pracowalismy, przez 2 lata od naszego poznania wiec JA SIE PYTAM JAKI KURVA ZNOWU SPONSORING? Masz problemy ze zrozumieniem jak widac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Widac, zazdrosc cie zzera, bo twoja baba cale zycie bedzie musiala zapierdalac razem z toba zeby jako tako wiazac koniec z koncem, bo nie wyzyjecie za twojego marnego tysiaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 pewnie od gimnazjum musiales oszczedzac kazda zlotowke zeby sztachnac sie teraz na jakis najtanszy pierscionek zareczynowy biedactwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 taka mala napisalem na samym poczatku ze zazdrszcze perspektywy 20tys z firmy. tez mam ale nie jest tak super niestety:D i sie nie wstydze tego ze zazdroszcze bo w zazdrosci nie ma nic zlego chyba ze zamienia sie w zawisc. a ja zawistny nie ejstem ps.nie pisalas nic o oświadczynach i slubie. dopiero tu wiec nei sciemnieaj!!! i odpwoiedz mi skad ja mialem niby wiedziec ze relacja sponsorska przerodzila sie w normalny zwiazek? nic takiego nie napisalas !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 dziewczyna zarabia ok 2.5 tys.... nie bede kupowal marnego pierscionka:P wole pozbierac na jakis wypasny:D no w granicach mozliwosci i rozsądku oczywiscie..ale na targu nie kupie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 i ponawiam pytanie, czemu jestes niemila i chamska. czy ja cos cie kiedys zwyzywałem, obrżałem ? byłem dla ciebie chamski? nie a ty jestes i nie kumam dlaczego:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Ponawiam pytanie i zarazem odpowiedz "Jak sie poznalismy to oboje pracowalismy, przez 2 lata od naszego poznania wiec JA SIE PYTAM JAKI KURVA ZNOWU SPONSORING? " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Jestem chamska ? Po prostu irytuje mnie taka ludzka tepota jak u ciebie, pisze pisze, a ty dalej swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Grudzień 8, 2011 ale co to ma do rzeczy czy pracowlaas? przeciez sponsoring nie jest wtedy jak dziewczyna nie pracuje:D róznież jak pracuje. wiele kobiet pracuje np w jakims urzedzie za grosze i t starcza na zycie ledwo ale maja ubezpieczenie , moga kredyt wziac, emerytura itd...ale jednoczesnie maja sponsora by miec na przyjemnosci... wiec czy wtedy pracowlas przez rok czy dwa nie ma przeciez znaczenia, liczy sie sam fakt relacji sponsorskiej nie? ale fajnie ze sie oswiadzyl i zmienilo sie to w normalny związek:) jak na filmach n p pretty woman:) ps. doczekam sie dopowiedzi na pytnie czemu jestes dla mnie chamska? skoro chcialem ci tylko pomoc, zmotywowac bo nie lubie jak ktos kogoś wykorzystuje. nie wiedzialem ze byl slub itd!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 "ale fajnie ze sie oswiadzyl i zmienilo sie to w normalny związek jak na filmach n p pretty woman " Nosz kurva. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TakaMALAjedna 0 Napisano Grudzień 8, 2011 Ty naprawde jestes niedorozwiniety umyslowo Pisze, ze jestesmy NAZECZENSTWEM a ten "nie wiedzialem ze byl slub itd!!!" Brak SLOW. Brak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach