Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pappa dotter

Ale Tyszka wczoraj przygadał Oldze w Top Model :D

Polecane posty

Gość wkurwionaeliza100p
mnie wkurzała taka z krótkimi włosami .. taka byla zywa, enegiczna, ze ona wygra.. nie ta z tatuazem tylko byla jeszcze taka jedna... aska porazka, na ulicy by sie nikt za nia nie obejrzał .. michalina jak dla mnie ma glos, cechy faceta, te dziwne zeby i to mnie od niej odpychało

Gość Pani Czkawka
ja też byłam za Magdą i jeszcze taką jedną blond...może nie takie typowe pięknosci ale na modelke by sie nadały chyba ta z krótkimi włosami mega pewna siebie co angielskiego nie znała :O a Ania przynajmniej w odróznieniu do Papierskiej znała ten język

Gość JacieNieMogeeeeeee
To prawda, Aśka urodą nie zachwycała, nie wiem co w niej widzieli trzymając ją niemal do końca, do tego beznadziejnie chodziła... Na pewno Magdalena Roman (ta z rozjaśnianymi brwiami) miała bardzo ciekawą, charakterystyczną urodę. Wróżę jej karierę. Z pewnością też Anka robi karierę, bo pokazała już że jest zdeterminowana, potrafi walczyć o swoje i co tu dużo mówić, warunki ma znacznie lepsze niż Olga, a i radzi sobie znacznie lepiej niż ona. Olga jedynie tworzy pozory, mówi że to czy to jej nie załamało, że i tak jest silna, a po co to mówić, niech się bierze za robotę, a nie głupio tłumaczy, na dodatek na kasting zamiast metrem to wybrała się z buta, trzeba być gł8Pim jak but.

Wiem masz na myśli tą z nieleczonym ADHD :p Wiktoria o ile dobrze pamiętam :) bardzo sie cieszyłam że tak szybko odpadła :D

Gość hihihihihihih
Wiktoria była może i ładna z twarzy, ale niska i głupiutka, taka dziewczynka ze wsi.

Gość Pani Czkawka
jest tyle pięknych dziewczyn na ulicach a wybrały jakies niedorobione karykatury tyle, że te piękne nie tracą czasu na głupoty typu program top model, a te o wymiarach modelek idą po prostu do agencji zamiast pokazywać cycki przed milionową publicznością i pozować do zdjęc z wątrobą krowy , nie oszukujmy sie ale do top model poszły laski które w agencji zajeły by szare miejsce w szeregu o ile by sie dostały