Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dixinda

Erotyczne ekscesy na weselach

Polecane posty

Gość dixinda

Witam piszę i pytam was celem weryfikacji historyjek o rzekomych erotycznych ekscesach mających miejsce podczas wesel zwł tych b.licznych i hucznych i na (choć to nie reguła )prowincji . Zastanawiam się na ile to urban legend a na ile troszkę prawdy. Czy to jakieś fakty czy wymysły gł .panów / Kilka historyjek słyszałam .Np od eks którego brat jakis czas grywał w kapelach weselnych .

Gość myslę że to sciema
oczywiście w dużej większości. Najbardziej popularna jest historyjka że pan młody z druhna się zakleszczyli albo panna młoda z drużbą. Trochę to naciągane ale nie mówię że niemożliwe. Mam w rodzinie przypadek że przyszły niedoszły pan młody gził się przez parę miesięcy z przyszłą niedoszłą druhną. Cholera wie jak ta historia mogłaby się skończyć jakby doszło do wesela.

moi rodzice byli na weselu, podczas którego przyłapano pana młodego z inną kobietą, bynajmniej nie w sukni ślubnej. wesele szybko się skończyło. małżeństwo zaraz potem.

Gość martowata_25
wiekoszsc to tzw legendy miejskie, ale wierze ze napewno zdarzaja sie jakies zdrady, miziania i te sprawy.

A ja widziałam kasetę, na której laska całuje sie z nie swoim mężem pod restauracją :) kamerzysta to sfilmował i wstawił w film bo myślał że to para :D i potem był rozwód huczniejszy niż to weselisko :p

Gość yennyy&
Hm może cos w tym jest ...macie jakieś autentyczne przykłady? Czy też jest tak że 1 prawdziwa historia owocuje 12 mutacjami przekazywanymi jako autentyk?.

Czasem ekscesy się zdarzają, jak na każdej imprezie. Ja słyszałam te, w których głównymi bohaterami byli drużbowie...

Gość najlepsza historia jaka slysza
lam to ta o pannie młodej co wirowała pod sufitem bo welonem zaczepiła o wentylator. Co prawda nie jest to historia erotyczna, ale gdyby dodać smaczek w postaci widocznych majtek podczas latania lub braku w ogóle majtek to mogłaby być:)

Gość patka2
ja słyszałam o takowych , ale nie widziałam :) a sporo wesel zaliczyłam :)

Gość ja mam hit
w Nadarzynie hotel na literę b! Panna młoda , dodczas wesela zaproponowała jednemu z gości hotelowych że mu objedzie za 200 , nie żartuję , koleś się zgodził ona nagle straciła zapał , wpada do pokoju Pan młody , lalka w lament że typ chciał ją zgwałócić , młody na typa i... dostał tak w pizdę że go wynieśli a zajście zarejestrowały kamery , było to 10 lat temu może mniej , gość który go oprawił był jednym z przuszkowskiej firmy ... śmiechu było..

ja myslae, ze to jak kazda impreza - zalezy od "sortu" gosci;-)))