Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Hurra, dostałam podwyżke:)

Polecane posty

dzis moja szefowa z okazji Świat i tego ze mija mi dokladnie rok pracy dla niej dala mi podwyzke 350 zl. brutto i do tego na święta premię 500 zł. nie w jakis tam bonach tylko w gotowce. Strasznie sie ciesze, zostalam doceniona i mam kase ekstra kocham moja szefowa:)

G.R.A.T.U.L.U.J.Ę!!!!! Dobrze poczytac, ze ktoś dostał wypłatę, jeszcze z podwyzka i premia i z kocha szefową :-)

Gość dzieńdobrry
to w takim razie burdelmama :P

Gość buraczanka
ta jasne pewnie :) myslisz ze ktos ci uwierzy ha ha

Gość selin dijon
Gratki :)

Nie ważne czy mi ktos uwierzy, po prostu ciesze sie jak male dzicko i chce sie podzielic moja radoscia Ja zawsze staram sie pomagac, doradzac, glosowac na dzieci, szkoly i co tam jeszcze kafeteriuszki proszą:)

Gość teraz to
fajnie ja nawet jak dostane podwyzke 350 zl to moja pensja nie osiagnie 1600:( zarabiam tylko 900, a ty masz 2000 eh

Gość dzieńdobrry
ile razy obtacza sie schabowegow jajku i bułce? bo ja 3 razy obtoczyłam i w tym i w tym i chyba za gruba bedzie ta panierka :O

Gość buraczanka
z tym schabowym to wymiekasz ha ha :)

Do tej pory netto podstawy wychodzilo mi gdzies 1300 netto, a teraz wg. umowy 1550 netto + premia. W listopadzie staram sie jak nie wiem, bo mi zalezalo na kasie na swieta. Wyrobilam sobie premie 1800 zl, a tu jeszcze podwyzka i dodatek na siwta.... Ciesze sie jak glupia normalnie, wiem ze to nie jest jakos kolosalnie duzo, ale dla mnie to majatek, bo do tej pory srednio wychodzilo mi 2000

Gość dzieńdobrry
ile razy obtaczacie schabowego?

Gość leniuszkaaa
ja też chcę ;/

Zastanawiam się tylko czy to takie ważne ile podwyżki i ile ktoś zarabia dla obcych ludzi? Chyba ważniejsze to to że dziewczyna się cieszy, że szefowa doceniła jej wkład i prace? Kasa jest fajna ale nie zawsze jest miernikiem tego ile czasu, pasji, emocji i wysiłku włożyliśmy w prace. Aniol ciemnosci... gratulacje:)

Gość gratulajcjeee
ciekawe czy ja dostanę premię.. nigdy nie wiadomo to jak loteria jak się zachce szefowi nigdy nie informuje o tym, a czasem po prostu dostaje wiekszy przelew. Moze z okazji swiat akurat bedzie mial lepszy humor i tez dostane pensje powinnam dostac 10 tego wiec licze, ze jutro wplynie i zobaczymy czy bedzie niespodzianka.:)

nibys dziekuje bardzo, nie spodziewalam sie podwyzki bo pracuje dopiero rok, ale jest zasluzona, naprawde. Wykraczalam z praca ponad moje obowiazki, co przynosilo moejej szofowej duze zyski, pracowalam nawet po godzinach, choc nikt nawet o tym nie wiedzial. Ciesze sie glownie ze zostalam pochwalona i doceniona

Gość lijrwgopwgjno
jaki zawod;)?

autorko, coś chyba zle policzyłaś:/ 2000tys brutto plus preimia 500 zł to nie jest 4tys na rękę:/ tylko ewentulanie jakieś 2tys