Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria-anna

Zdradził mnie emocjonalnie dwa lata temu a teraz przespał się z koleż. z pracy

Polecane posty

Gość maria-anna

Potrzebuje wspracia, tak mi strasznie źle, tak sie zawiodłam na nim. Nie wiem co ma robic. Jesteśmy 10 lat po ślubie. Mamy dwójke dzieci (dwie dziewczynki 8, 6 lat) Róznie układało mi się z mężem. Zawsze na pierwszy plan wysuwały sie jego potrzeby i oczekiwania. On- młody bóg, król zycia, dusza towarzystwa, uwielbiający kobiety ( z wzajemnością). Dwa lata temu wdał sie w romans z kobietą poznaną na weselu. Przez pół roku pisał do niej, wydzwaniał, nawet gościła parę razy u nas ze swoim mężem na zaproszenie MM (ja nie wiedziałam że coś miedzy nimi iskrzyło). Kiedy to sie wydało on zerwał z nią kontakt, chociaz ona próbowała podtrzymywać tą znajomośc bo ponoc strasznie sie zakochała w MM i to tak poważnie że chciała się rozwieść ze swoim. Dwa lata był spokój, przebaczyłam, zajęłam sie córkami i wydawało mi sie że jest miedzy nami wspaniale-niestety MM znowu mnie skrzywdził, znowu zawiódł- tym razem sto razy mocniej i straszniej bo poszedł do łózka z koleżanka z pracy. Nie moge na niego patzreć, nie moge go dotknać, nie mogę do niego mówić Moje emocje są starszne...sto razy gorsze niz przy zdradzie pierwszej PO PROSTU NIENAWIDZĘ GO!!

Gość bez logowania dzis
ale co zamierzasz dalej z tym? a raczej z nim? bo zyc z kims takim pod jednym dachem to chyba ciezko.

Gość masz jedno wyjście
rozwód, alimenty na dzieci i szukać miłości gdzieś indziej.

Gość on niczego nie zmieni
bo jemu jest z ta sytuacja dobrze, wygodnie, komfortowo. to tobie jest zle, ty ja musisz zmienic. wywal go ze swojego zycia, on juz sie nie zmieni.

No genialne tłumaczenie. Tak jak palacz może rzucić żeby inni nie wdychali dymu tak facet może zrezygnować z puszczania się i przynoszenia do domu chorób wenerycznych w prezencie dla żony. To już jest kwestia charakteru. Jak on tego nie chce zmienić to autorka nic nie poradzi.

dla faceta seks to tylko czynnosc? sugerujesz ze faceci maja mmniejsze mozgi? Zwierzeta z malymi mozgami wlasnie tak sie zachowuja. Czynnosc, instynkt...i inne pierdoly autorko, a on wie ze ty wiesz o jego zdradzie?

Gość Ave Cesar
O matko. Kolejna co sobie za męża wzięła "ciacho" którego zazdroszczą jej wszystkie koleżanki. Jak facet jest pies na baby i (to ważne) baby za nim szaleją no to niestety taki jest finał. Chcesz jedna z drugą wiernego? To są tylko dwa wyjścia - 1. bierz takiego za którym żadna inna się nie obejrzy (dobra - wiem że takiego żadna nie zechce) 2. bądź taką żeby za żadną inną NIE CHCIAŁO mu się obejrzeć. Myślicie że jak facet ma powodzenie u kobiet to będzie tolerował wasze fochy i grymasy? Toż to podstawy ekonomii. Nie będzie :)

Gość elikia
Zrobil to kolejny raz i pewnie nie ostatni. Kobieta, ktora wybacza mezowi kolejne zdrady nie ma szacunku dla samej siebie. Jak mozna sie ludzic, ze facet, ktory zdradza dalej cie kocha? On cie traktuje jak kucharke i sprzataczke a adoruje inne. Wywalilabym go na zbity pysk.

Gość Life dont come easy
I tak nic nie zrobisz, on chwilę będzie skamlał a Ty wybaczysz "dla dobra rodziny". Żal mi takich kobiet jak Ty bezwolnych, usłużnych i naiwnych. Jaki Ty przykład dajesz córkom, że facet może wszystko a kobieta co najwyżej popłakać w poduszkę? Chcesz żeby Twoje córki przyjęły wzorzec po Tobie i dały sobą pomiatać w przyszłości?

ja bym wywalila na zbity pysk kundla jednego. Znam tylko jedna kobiete ktora tak zrobila ze swoim mezem. Dzieci, teraz juz dorosle, szanuja ja za to i maja ja za dobry przyklad silnej, szanujacej sie kobiety ktorej nie moze palant robic w jajo