Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misterti

Samotność można się przyzwyczaić??

Polecane posty

Gość misterti

Samotność można się przyzwyczaić??Powiedzcie jak to jest z tą samotności?Czy faktycznie można się przyzwyczaić oswoić i nie tęsknic za drugą osobą?

Gość kljlfdkfk
tęsknota zawsze pozostaje, tylko z czasem przeradza się w chorobę psychiczna izolacja i takimi tam zaburzeniami

Gość misterti
Samotność to choroba w pewnym sensie tak??

Gość DruidMorales
Jeśli osoba jest stara i zmęczona to raczej choroba psychiczna jej nie grozi, gdyż nawet jeśli by zwariowała to nie będzie miała siły nikogo skrzywdzić .. Gorzej jak samotna jest osoba młoda .. może zostać psychopatą .. a to już nie żarty. Faceci uprowadzający dziewczyny i gwałcący je w lesie. Kobiety które trują ludzi którzy stają im na drodze do szczęścia. Mordercy którzy sądzą, że są Kordianami naszych czasów. Batmany, Dextery i cała rzesza frustratów, którzy są gotowi kogoś dźgnąć za to że wepchał im się do kolejki w sklepie. Rady? Może serwisy matrymonialne powinny być refundowane przez państwo jako forma leczenia przeciw psychopatii?

Gość jest w tym bardzo duzo prawdy
ja jestem samotna od zawsze i siadło mi na głowe. jestem psychiczna i agresywna. mysle ze moglabym zabic

Gość misterti
oooo :) sorrki za śmiech!!! nie sądziłem że samotność może doprowadzić do takiej depresji?

Gość Kiowijko
Mozna sie przyzwyczaic, ale co jakis czas czlowiek popada w przygnebienie, patrzy na wszystkie pary dookola, widzi, ze ludzie sa rozno - ladni, brzydcy, inteligentni i tepi, a mimo to sa sparowani i wtedy przychodzi pytanie, dlaczego ja jestem inny/a?

Gość misterti
Tak no to smutne faktycznie widząc innych zastanawiać się nad sobą!

Gość kllllllliokkkkaccccccc
DruidMorales widać, że nie tylko chora, ale i durna jesteś blleeee