Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Frania Maj8686

Obowiązek ludzi samotnych

Polecane posty

Gość Frania Maj8686

Ludzie samotni powinni pod groźbą kar finansowych przechodzić co roku obowiązkowe badania psychiatryczne! Jest to konieczne, żeby wyłapać świrów, psychopatów i tych, którzy mogą zagrażać normalnym ludziom wychowującym swoje dzieci!!!

Gość relte33453
no fakt samotność - spacza po trosze psychikę. Wszystko zależy jak ten ktoś jest samotny. A dlaczego tak uważasz. Znasz jakiś przypadek.

Gość relte33453
ale tak nie będzie bo nawet w przypadku ludzi mających pełne rodziny zdarzają się odstępstwa od normy. Nie widzę sensu takich badań.

Gość kllllllliokkkkaccccccc
więc przebadaj się autorko., bo jesteś chora :o

Gość prawdziwaiiiindiankazkafe
Ale wymyśliłaś :( A wielu rodziców może WSZYSCY!!! też powinni przechodzić badania psychiatryczne wiesz po co im mąż, żona i DZIECI!!! Bo oprócz MNÓŻCIE SIĘ to nic w tym więcej nie ma. A jak są ateistami? I tyle :( Jak są ateistami to już NA 100% z całą rodzina raz na rok do psychiatry i tyle. Jak dla mnie. Choć 1 raz.

Gość prawdziwaiiiindiankazkafe
Człowiek samotny może żyć o wiele lepiej niz niejedna rodzina wiesz. Tyle Ci napiszę. O ile ma z czego żyć. Mój jedyny problem oprócz zdrowia bo mieć rodzinę i wszyscy PO CO CI TA RODZINA to wolę być sama - bylebym z głodu nie zdechła i to wszystko. Jak mają jeszcze NA MNIE z tego powodu coś tam narzekać i tyle.

Gość gdhsdsjsfj
w takim razie ci w związkach powinni co kwartał może mniej tatusiów gwałciłoby córki :classic_cool:

Jestem samotny, jestem jebnięty ale raczej nie groźny dla kobiet i prawie całego otoczenia. Zobaczcie sobie ile tych męzatek ma mężów skurwysynów? :( ile męzczyzn bije kobiet albo znęca się nad nimi psychicznie? :( ile zdrad jest między partnerami? :( myśle ze więcej tych co mają kogoś jest bardziej pierdolnięta niż ci co nie mają tego kogoś.

Niektórzy chcieli by być samotni a dziadostwo nie chce odejść :)

No własnie ile dzieci jest bitych i poniżanych przez rodziców? :( w głowie się nie mieści. Myślę ze to ze ktoś się znęca fizycznie albo psychicznie bądź tak i tak to zalezy od jego przeżyć, genów itd itp. To że facet chleje to nie oznacza ze bije rodzinę :( fakt jak się ma rodzinę to się nie powinno pić bo trzeba o rodzinę dbac, no mozna od czasu do czasu wypić, ale nie ciągle :(

Gość Olsa
tak samo ludzie niesamotni powiini przechodzic takie badanie, tak samo duzo swirow jest wsrod nich..

Olsa dokładnie i nawet myślę ze wiecej tam jest świrów. Mają rodzinkę powinni po stopach całowac że mają sie do kogo przytulić , a ci jeszcze im mało tego zdradzają swoich partnerów, poniżają ich, znęcają sie psychicznie i fizycznie :( kurwa szlak mnie trafia!

Gość psycho psycho psycho
rozumiem, że np. papieża albo Dalajlamę też przebadamy?

ludzie długotrwale samotni sa bardzo zrównoważeni i spokojni. Nie wiem o co wam chodzi :O Z resztą jak mi nie wierzycie to zapytajcie J. Kaczyńskiego :classic_cool: