Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziora hmm..

przedłużanie rzes ??..

Polecane posty

Gość dominikauuuu
nie polecam mialam,bardzo oslabiaja naturalne rzesy i czesto trzeba robic poprawki tzw uzupełnianie:( teraz kupuje kępki i sama doklejam na okazje :) wygladaja slicznie !!

Gość Annna2-8
Przedłużałam rzęsy metodą 1:1 jakieś 3 miesiące temu z okazji swojego ślubu, muszę przyznać że efekt był oszałamiający, na zdjęciach oczy z takimi rzęsami i jeszcze w ślubnym makijażu wyglądały na prawdę pięknie. Super efekt trzymał się ok 2-2,5 tygodnia, później rzęsy zaczęły wypadać i wywijać się we wszystkie strony, okropnie mnie to wkurzało, co chwila patrzyłam do lustra, czy nie mam jakiejś dziury, poza tym nie mogłam umyć porządnie twarzy ani zrobić peelingu żeby ich przypadkiem nie potrzeć. W końcu po ok 5 tygodniach noszenia zdecydowałam się nie uzupełniać rzęs i ściągnęłam w salonie te które pozostały. Moje własne rzęsy przez pierwszy tydzień wyglądały okropnie i przypominały takie małe kikutki, nawet porządnie nie dały się pomalować tuszem, teraz mija ponad miesiąc od ściągnięcia i już prawie mi odrosły, ale regularnie stosuje olejek rycynowy i dwa razy dziennie odżywkę do rzęs. Ogólnie mogłabym polecić przedłużanie ale tylko na jakieś wyjątkowe okazje, bo efekt niesamowity, ale na noszenie ich na stałe nie zdecydowałabym się nigdy.

Gość uwiklana
Kup sobie odzywke keratynowa Gal (nie jest droga) po miesiacu stosowania bedziesz miala piekne rzesy-SWOJE NATURALNE!!!

ja przedłużam już od paru lat i efekt jest nieziemski ...oczywiście trzeba uzupełniać ja uzupełniam raz w miesiącu zdecydowanie wystarcza :) jestem uzależniona od rzęs :)