Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hossa21

Miesiączka - pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Hossa21

Hej dziewczyny. Mam takie pytanie, jak powinna wyglądać krew menstruacyjna? Powinna zawierać skrzepy? Być rzadka? Ponieważ ja od roku około zauważyłam ze w pierwsze dni moja miesiączka a raczej krew się poprostu leje ze mnie ciurkiem. Potem pomału zmniejsza się jej ilość i pojawiają się malutkie skrzepy. Czytalam o tym dużo i jedni mówią ze skrzepy to źle, inni ze dobrze. Pamiętam jak bodajże w gimnazjum nam mówili ze nasza bloną śluzowa się łuszczy w trakcie okresu i to są właśnie te skrzepy tzn większe kawałki tej błony. Już sama nie wiem co mam myśleć.

Gość Hossa21
Nikt nie odpowie?

Gość sandra buldog
Duże skrzepy to źle, małe są normalne.

skrzepy są normalne, chyba że rzeczywiście jakieś duże to możesz się przejść do ginekologa i zapytać, ale sądzę że wszystko z tobą w porządku :)

skrzepy są normalne, chyba że rzeczywiście jakieś duże to możesz się przejść do ginekologa i zapytać, ale sądzę że wszystko z tobą w porządku :)

Gość taka sobieeee
a ja ci powiem tak. u mnie tak naprawdę skrzepy pojawiły sie dopiero po urodzeniu dzieci ,mimo że miałam cc więc tak trochę dziwne że dopiero wtedy .a tak to miałam praktycznie krew jak z rozcięcia np .na palcu :)

Gość Hossa21
O dzięki wielkie za odpowiedź :) od razu ulga hehe ze wszystko w porządku :)