Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani GINEKOLOG

FACET PRZY PORODZIE

Polecane posty

Gość pani GINEKOLOG

hej ..czy chcielibyscie zeby wasz maz byl przy porodzie,czy nie???

Gość pani GINEKOLOG
myslicie ze mial by potem jakies obrzydzenie do was???

Gość pani GINEKOLOG
ale dlaczego zabronione??? przeciez sie do tego przyczynil

Gość pani GINEKOLOG
ale ja slyszalam ,ze jak sie za bardzo wysila to tez moze sie kupe niechcacy zrobi:( naprawde ja nie zartuje

Gość pani GINEKOLOG
wlasnie to by byl wstyd nie wyobrazam sobie takiego obciach,napewno juz by ciebie nigdy nie dotknal,bo caly czas by mial scene kupy

Gość pasteryzator
tak ,ale niektórych podnieca jak babie wyłazi kupa z tyłka

Gość pani GINEKOLOG
nie sadze ze kogos to podnieca, a wogole ciebie wtedy tak rozrywa i wszedzie jest krew, a on cie sie patrzy na cipke

Gość karolinaaaaaaaaa
ja chce zyby byl przy mnie ale stal i trzymal za reke a nie patrzyl ci sie dzieje miedzy nogami.....

Gość pani GINEKOLOG
no ale i tak te ludzkie odglosy :(

Mój mąż nie był - nie chciałam Wiedziałam jak wygląda poród bo miałam to na studiach I po obejrzeniu wiedziałam od razu - nikogo przy tym nie będzie!Nie jest to sytuacja komfortowa ani dla rodzącej ani dla faceta a ni dla personelu Wiadomo: krew,mocz czasem kał wyskoczy:PPo co facet ma nas oglądać w takiej sytuacji Fakt że i tak miałam cc ale zdecydowana byłam rodzić sama

Gość pani GINEKOLOG
tak ale np.w niemczech to kobiety najczescie rodza w towarzystwie mezow , a w polsce zadko dlaczego???

Mój mąż nie był - nie chciałam Wiedziałam jak wygląda poród bo miałam to na studiach I po obejrzeniu wiedziałam od razu - nikogo przy tym nie będzie!Nie jest to sytuacja komfortowa ani dla rodzącej ani dla faceta a ni dla personelu Wiadomo: krew,mocz czasem kał wyskoczy Adalis, w 100% się zgadzam. Nie wyobrażam sobie żeby mój facet miał mnie widzieć w takiej sytuacji. ZDECYDOWANIE! A jak poczeka sobie przed porodówką z papierosem w ustach nic mu się nie stanie, a ile wrażeń estetycznych zaoszczędzi. Co prawda jeśli kiedyś w przyszłości coś to u mnie tylko cesarskie cięcie, ale mimo wszystko nie rozumiem mody "rodzenie razem"

To przeżycie dla faceta... I widoki nie są piękne... :O Darujcie sobie męża przy porodzie powaga... :) mój nie był i w życiu bym nie chciała żeby był... :O

"Co prawda jeśli kiedyś w przyszłości coś to u mnie tylko cesarskie cięcie, ale mimo wszystko nie rozumiem mody "rodzenie razem" Zgadzam się. Tam nie ma co oglądać.