Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjakkajebnna

ile musi miec mocz do testu?

Polecane posty

Gość jjjjakkajebnna

witam wiem, ze test powino sie robic z porannego moczu. Rano nie mialam testu. kolezanka poradzila ze mozna zrobic tak, aby ten ranny mocz podstawic w specjlnym pojemniku na mocz (takim na badania) i pozniej zrobic test Cos mi sie to wydaje nieprawdopodobne.... mozna tak?

Gość norr rr
już lepiej odczekaj do jutra rano i zrób test ze świeżego moczu. Tylko za dużo nie pij na noc.

Gość można tylko trzeba go
przechować w lodówce i na pewno będzie w nim wtedy troszkę więcej bakterii.

Gość norr rr
ta, zrobi test a potem będzie się pytac czy to aby wiarygodne. Lepiej ze swieżego moczu, nie będzie wątpliwości.

Gość hhhhhuuyyt
ja robiłam test o 17 a i tak był pozytywny. Ale to już parę dni okres mi się spóźniał.

Gość nie nie nie nie ciemogrodowi
Bakterie cie nie interesuja. Zrob rano siku do pojemniczka, a pozniej idz do apteki po test. Czy wy myslicie, ze jak oddajcie mocz do laboratorium to jest badany w ciagu 10 minut :-D:-D????

Gość ach ten ciemnogrod
kafeteryjny

Gość ach ten ciemnogrod
Sorry bo mnie krew zaraz zaleje. Jezeli robisz test ciazowy z moczu to interesujac cie tylko hormony ciazowe. One nie wyparuja , nie rozpuszcza sie po kilku godzinach. Mozesz spokojnie rano zrobic siku (mocz poranny jest najlepszy, bo jest najwiecej hormonow) i zrobic poźniej jak juz kupisz test.

Gość norr rr
moja rada dot. świeżego moczu nie wynikała z wyparowywania hcg ale z faktu że na kafe jest tendencja do późniejszego doszukiwania się różności we wszelakich odstępstwach od normy. Taka netowa psychoza. ;)

Gość ach ten ciemnogrod
norr rr ale robisz dziewczynie wodę z mozgu. I tak jeszcze zrobi co najmniej 3 testy (chyba ze miesiaczka przyjdzie), wiec jak ma ochote to niech robi go dzisiaj.

Gość norr rr
ech tak to jest jak człowiek chce doradzić w celu uniknięcia kolejnych wątpliwości. Ale niech sobie robi test -mnie to strzyka. :P