rozpaczony88 0 Napisano Grudzień 8, 2011 prosze Was o pomoc ... 5 wrzesnia ostatni raz kochalem sie ze swoja dziewczyna, najpierw byl sex oralny ( wszystko poszlo do buzi) pozniej zalozylem prezerwatywe i sie kochalismy , lecz sie nie spuscilem dziewczyna miala okres od 31 sierpnia do 3 wrzesnia ... za kilka dni sie rozstalismy ona nastepne wspolzycie miala 17 wrzesnia .. z jakims facetem .. wczoraj napisala do mnie ze jest w ciazy i ze ja bede ojcem wedlug mnie to nie jest mozliwe poniewaz -nie spuscilem sie -ona miala dni nieplodne -mialem prezerwatywe -wedlug moich obliczen miala srodek cyklu kiedy spala z tamtym facetem ... aaa podobno lekarz powiedzial ze jest w 13 tygodniu ... prosze o jakas rade ... z gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Proste to Napisano Grudzień 8, 2011 Chce cię wrobić w dzieciaka i tyle.Cholera wie z kim to jeszcze spało.Jak dlaej będzie ci wmawiać że to twoje o zrób dna i tyle.Będziesz miał czarno na białym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niesamowitaa22 0 Napisano Grudzień 8, 2011 słuchaj lekarz zawsze liczy tyg ciąży od ostatniej miesiączki i może akurat tą miesiączkę miała jak jeszcze z tobą była to znaczy przed waszym stosunkiem. A co do niej to jej powiedz ze jestes pewny siebie i ze jak cos to bedziesz chciał robić test na ojcowstwo. Masakra. Takie rzeczy żeby się działy! co to w ogóle za dziwczyba i ile ona ma lat ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozpaczony88 0 Napisano Grudzień 8, 2011 21 lat nie bylem z nia dlugo .. krotka znajomosc miesiaczka skonczyla sie jej 3 wrzesnia a spalismy ze soba 5tego .. wedlug moich obliczen byla w polowie cyklu kiedy spala z tamtym .. bardziej prawdopodobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strzałka :) Napisano Grudzień 8, 2011 jeśli faktycznie było tak jak piszesz to pewnie jest w ciąży z tamtym i albo chce Ciebie wrobić, bo może z tamtym to była jednorazowa akcja, albo myśli, ze jest w ciąży z Tobą bo jak ktoś słusznie zauważył mogła mieć liczone od ostatniej miesiączki, która była jeszcze jak byliscie razem. Dla mnie wygląda na to, ze dziecko nie jest Twoje i tego się trzymaj, możesz zrobić test, ale najlepiej żeby lekarz na podstawie płodu określił jego wiek a nie na podstawie miesiączki. Nie daj się wrobić, bo dziewczyna na prawdę chamsko pogrywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strzałka :) Napisano Grudzień 8, 2011 a w ogóle zareagowałeś na tą wiadomość, odpisałeś jej coś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niesamowitaa22 0 Napisano Grudzień 8, 2011 to na pewno na 100% nie jesteś ojcem tego dziecka ... bo po okresie są dni niepłodne i naprawdę nie można zajść wtedy w ciąże. Jeżeli okres skończył się jej 3 września to znaczy że tak koło 29/30 sierpnia dostała okres, i ginekolodzy liczą tyg ciąży od ostatniej miesiączki czyli od tego np 29 sierpnia. I wtedy jej powiedział że jest w 13 tyg, według mnie nie masz się czym przejować ponieważ tak zawsze liczą lekarze. Ogólnie to nie ty tylko ona powinna się martwić ponieważ sama sobie chyba potrafi policzyć dni płodne o NIEPŁODNE podczas których współżyła z Tobą. Z kolejnym partnerem współżyła już w dni płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozpaczony88 0 Napisano Grudzień 8, 2011 tak ze nie ma opcji zeby to bylo moje poniewaz -mialem gumke -nie spuscilem sie do niej ... tylko wczesniej podczas ORALU -byly dni nieplodne - a w momencie jak spala z tamtym kolesiem wedlug moich obliczen miala srodek cyklu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strzałka :) Napisano Grudzień 8, 2011 a co ona na to, upiera się, że to Twoje czy może po prostu sama nie wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozpaczony88 0 Napisano Grudzień 8, 2011 sama nie wie .. ze jak sie cos dowie to mi napisze .. zreszta to chyba rozmowa na telefon a nie ze mi na gg pisze .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość strzałka :) Napisano Grudzień 8, 2011 ja tam sądzę, że to nie jest Twoje dziecko, obyście się dogadali :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rozpaczony88 0 Napisano Grudzień 8, 2011 szkoda ze tylko Ty sie wypowiedziales :) ale dzieki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiulaaaaaaaaa Napisano Grudzień 8, 2011 Jeśli chodzi o dni płodne i niepłodne to nie możesz tego sam stwierdzić.. może akurat miała krótszy cykl itd.. cięzko stwierdzić kiedy ma się dni płodne, bez obserwacji.. a co do innych rzeczy to masz rację - była gumka - nie było wytrysku Więc sądzę, że to jest dziecko tamtego kolesia (o ile w ogóle ta dziewczyna jest w ciązy.. bo wcale bym się nie zdziwla gdyby kłamała) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niesamowitaa22 0 Napisano Grudzień 8, 2011 jak Ci na gg pisała to po prostu chciała wybadać czy byś się nią zajął i wogóle a jak napisała że się odezwie to moim zdaniem się nie odezwie ponieważ widziała ze nie może Cie wrobic w dzieciaka bo byla gumka itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach