Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozpaczony88

ciąża POMOC

Polecane posty

prosze Was o pomoc ... 5 wrzesnia ostatni raz kochalem sie ze swoja dziewczyna, najpierw byl sex oralny ( wszystko poszlo do buzi) pozniej zalozylem prezerwatywe i sie kochalismy , lecz sie nie spuscilem dziewczyna miala okres od 31 sierpnia do 3 wrzesnia ... za kilka dni sie rozstalismy ona nastepne wspolzycie miala 17 wrzesnia .. z jakims facetem .. wczoraj napisala do mnie ze jest w ciazy i ze ja bede ojcem wedlug mnie to nie jest mozliwe poniewaz -nie spuscilem sie -ona miala dni nieplodne -mialem prezerwatywe -wedlug moich obliczen miala srodek cyklu kiedy spala z tamtym facetem ... aaa podobno lekarz powiedzial ze jest w 13 tygodniu ... prosze o jakas rade ... z gory dziekuje

Gość Proste to
Chce cię wrobić w dzieciaka i tyle.Cholera wie z kim to jeszcze spało.Jak dlaej będzie ci wmawiać że to twoje o zrób dna i tyle.Będziesz miał czarno na białym.

słuchaj lekarz zawsze liczy tyg ciąży od ostatniej miesiączki i może akurat tą miesiączkę miała jak jeszcze z tobą była to znaczy przed waszym stosunkiem. A co do niej to jej powiedz ze jestes pewny siebie i ze jak cos to bedziesz chciał robić test na ojcowstwo. Masakra. Takie rzeczy żeby się działy! co to w ogóle za dziwczyba i ile ona ma lat ?

21 lat nie bylem z nia dlugo .. krotka znajomosc miesiaczka skonczyla sie jej 3 wrzesnia a spalismy ze soba 5tego .. wedlug moich obliczen byla w polowie cyklu kiedy spala z tamtym .. bardziej prawdopodobne

Gość strzałka :)
jeśli faktycznie było tak jak piszesz to pewnie jest w ciąży z tamtym i albo chce Ciebie wrobić, bo może z tamtym to była jednorazowa akcja, albo myśli, ze jest w ciąży z Tobą bo jak ktoś słusznie zauważył mogła mieć liczone od ostatniej miesiączki, która była jeszcze jak byliscie razem. Dla mnie wygląda na to, ze dziecko nie jest Twoje i tego się trzymaj, możesz zrobić test, ale najlepiej żeby lekarz na podstawie płodu określił jego wiek a nie na podstawie miesiączki. Nie daj się wrobić, bo dziewczyna na prawdę chamsko pogrywa...

a w ogóle zareagowałeś na tą wiadomość, odpisałeś jej coś?

to na pewno na 100% nie jesteś ojcem tego dziecka ... bo po okresie są dni niepłodne i naprawdę nie można zajść wtedy w ciąże. Jeżeli okres skończył się jej 3 września to znaczy że tak koło 29/30 sierpnia dostała okres, i ginekolodzy liczą tyg ciąży od ostatniej miesiączki czyli od tego np 29 sierpnia. I wtedy jej powiedział że jest w 13 tyg, według mnie nie masz się czym przejować ponieważ tak zawsze liczą lekarze. Ogólnie to nie ty tylko ona powinna się martwić ponieważ sama sobie chyba potrafi policzyć dni płodne o NIEPŁODNE podczas których współżyła z Tobą. Z kolejnym partnerem współżyła już w dni płodne

tak ze nie ma opcji zeby to bylo moje poniewaz -mialem gumke -nie spuscilem sie do niej ... tylko wczesniej podczas ORALU -byly dni nieplodne - a w momencie jak spala z tamtym kolesiem wedlug moich obliczen miala srodek cyklu

a co ona na to, upiera się, że to Twoje czy może po prostu sama nie wie?

sama nie wie .. ze jak sie cos dowie to mi napisze .. zreszta to chyba rozmowa na telefon a nie ze mi na gg pisze ..

ja tam sądzę, że to nie jest Twoje dziecko, obyście się dogadali :)

Gość Asiulaaaaaaaaa
Jeśli chodzi o dni płodne i niepłodne to nie możesz tego sam stwierdzić.. może akurat miała krótszy cykl itd.. cięzko stwierdzić kiedy ma się dni płodne, bez obserwacji.. a co do innych rzeczy to masz rację - była gumka - nie było wytrysku Więc sądzę, że to jest dziecko tamtego kolesia (o ile w ogóle ta dziewczyna jest w ciązy.. bo wcale bym się nie zdziwla gdyby kłamała)

jak Ci na gg pisała to po prostu chciała wybadać czy byś się nią zajął i wogóle a jak napisała że się odezwie to moim zdaniem się nie odezwie ponieważ widziała ze nie może Cie wrobic w dzieciaka bo byla gumka itp