Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła ;)

pytanie o bąka ...

Polecane posty

Gość uwiklana
hahahaha DOBRE !!!!!!!!!!

Gość uwiklana
dziwnaaaaaaaaa........dzieki za porade

Gość wesoła ;)
nikt już nie ma śmiesznych zabawnych historii ??? :D :D :D

jasne, że puściłam :) i dostałam ksywkę "świnka" :D ale pocieszam się, że on puścił pierwszy!

Gość dziwnaaaaaaaaaaaaaaa
ja właśnie nie pamiętam kto był pierwszy ;/ boję się, że to byłam jaaaaaaaaaaaaaaaaa ;/;/;/; hyhyhy :D

Gość uwiklana
tak...przypomnialam sobie: moj byly robil mi kiedys masaz i gdy masowal moje posladki nagle zrobilam psssss...na szczescie byl bezzapachowy :) :) :)

w związku nie jestem, więc żadnych takich historii nie mam... ale takich bąkowych ogólnie troche mam, także tych z udziałem płci przeciwniej ;) nie wiem czy o takie Ci też chodzi autorko...

Gość uwiklana
Znaffca czy plec przeciwna puszcza przy Tobie baczki ???

Gość wesoła ;)
Znaffca dawaj dawaj wszystkie, pośmiejemy się razem !!! :D :D :D

Gość uwiklana
Znaffca...pewnie ze zauwazyl,to znaczy USLYSZAL!!! Smial sie jak glupi a ja powaga!!! HAHAHA

celowo, w sensie swobodnie to przy mnie nie robiła żadna do tej pory... nie licząc młodszej o rok kuzynki, z którą za dzieciaka wręcz na zawody bąki sadziliśmy :P możecie sie śmiać, ale ją ciężko było przebić nawet mi :D ale zazwyczaj jak sie którejś zdarzyło to pewnie przypadkiem... i zazwyczaj było tak, że nic nie było słychać, a w najbliższym otoczeniu tylko jakaś kobieta... to zę ja tego nei zrobiłem to byłem pewny, więc.... :P

Gość uwiklana
bo kobiety CELOWO nie puszczaja bakow!!! :)

hahaha ciekawe jak dzisiaj Twojej ukochanej kuzyneczce idzie sadzenie bączków ??? :D haha

Gość misia555
Kiedyś mi koleżanka pierdziała co 2 sekundy, dobrze, że nie śmierdziało bo nie zdzierżyłabym hahaha! przy chłopaku jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło na szczęście:)

ja mykam miło było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! papapapapaaaaaaaaaa :D :D :D

a wiecie co jest wkurzające? jak sie kobiecie zdarzy to facet nic nie powie (przynajmniej ja)... a jak sie facetowi zdarzy przy kobiecie to zaraz jest "a fuuu, ale wali! Ty chamie jak mogłeś" itp :P raz tak miałem, że na wycieczce chyba w gimnazjum (omg kiedy to było) coś zjadłem i mnie troche brzuch rozbolał... to było jakoś wieczorem, wszyscy już sie do spania szykowali... i jakoś tak było, że sobie połączyliśmy łóżka i w jednym domku spaliśmy bo nas mało było, a było zimno więc stwierdziliśmy żę tak będzie lepiej :D no i było jakoś ok 10 dziewczyn, wszystkie w pokoju i ja jeden facet z nimi, bo kumple chyba po coś poszli a ja zostałem... i nagle mi sie zachciało bączka puścić, chociaż troche mi głupio było tak przy wszystkich ale co tam... myślałem że nikt sie nie kapnie, albo zgonią na kogoś innego, w koncu ponad 10 ludzi w pokoju to nie dojdą że to ja... ;) jednak się pomyliłem :D ufff udało mi się po cichu wypuścić, niestety smrodek powalał że nie dało się zignorować... ale nadal paliłem głupa że nie wiem o co chodzi (jak zawsze) :D nagle jedna krzyknęła "fuuuj kto sie tak spierdział?" ja nadal udawałem że nie wiem o czym mowa, ale i tak wszystkie głowy zwróciły się w moją stronę :P heh zabawne... 10 dziewczyn i 1 facet i czemu on jednoznacznie został winny? :D

Gość wfwvwfwf
ja przy moim leżałam w głową w klozecie i włosy mi trzymał coby się nie pobrudziły - ale to wtedy znajomymi byliśmy, ja włożyłam rękę w jego bełta na jakiejś imprezie :p i żyję , do tego jak już zaczęliśmy być razem, to chciałam go podnieść i z wysiłku bąka puściłam - matko, ale mi wstyd było :p ale tylko się zaczął śmiać

Gość uwiklana
Znaffca- buhaha......ale mnie rozwaliles :) dobre :)

a co do kuzynki to nie wiem, bo nie widzieliśmy sie pare lat... wtedy mieliśmy po 10, 11 lat góra :) teraz mamy ponad 20 więc może się teraz nauczyła hamować, stwierdziła z wiekiem, że damie nie wypada... zresztą teraz ma męża, więc teraz to on musi wszystko znosić :D

Gość uwiklana
no i najstarsza z moich bakowych historii: lezymy sobie kiedys z moim bylym (ja tylem do niego) i nagle baczka puscilam (zdziwilam sie lekko bo nic go nie zapowiadalo) a on mnie pyta czy boli mnie brzuch??? :) zmieszana udawalam ze spie :( Hahaaaha

uwiklana - hehe we śnie jak sie nad tym nie panuje to pewnie dopiero sie dzieje ;) heheh

Gość oposum
kiedys bylam z chlopakiem zaproszona do jego rodziny po zjedzeniu bigosu jakos mnie zakrecilo w brzuchu, wiec poszlam do lazienki puscic baka, a tu sos miekiego wyskoczylo a ze z glownego pokoju byly wejscia do wszystkich pomieszczen jakos nie zajarzylam i dopiero sie stalo;) sciaglam spodnie i majtki z zamiarem przeprania i mokre zalozyc na dope a tu drzwi sie otwieraja, jego chrzesniak 4-ro letni byl taki madry, otworzyl do mola a ja z gola dopa na srodku lazienki stoje i wszyscy na mnie patrzeli to byla polewka, gdyby wtedy ziemia mogla sie otworzyc i mnie wciagnac do dzisiaj bym bogu dziekowala nie zapomne tego do konca zycia

oposum - ojj nie zazdroszcze :o choć ja podobnie miałem... u mnie w domu jest bardzo mała toaleta, jest tak, że sedes jest przy samych drzwiach i to na wprost... raz jak się załatwiłem i wstałem żeby sie papierem podetrzeć, to w tym samym momencie siostra otwarła drzwi i zamarła w wejścu (stałem centralnie przed nią z gaciami u kostek, przodem do niej z klejotami na wierzchu) :o ale siara :D

Gość uwiklana
Znaffca a ile siostra miala wtedy lat?

uwiklana - nie pamiętam ale pewnie koło 25 a ja gdzieś 18... masakra, większej siary chyba w życiu nie miałem :P

Akurat z bąkami itp nie miałam śmiesznych sytuacji ale podczas seksu... robie mojemu chłopakowi dobrze a on nagle łapie sie za noge i zaczyna jęczeć ja przerażona nie wiem co się stało może go ugryzłam czy co ? a on krzyczy skurcz !..... Boże nie wiedziałam jak zareagować ale zaczęłam się śmiać i było ok :D Ale chłopakowi jest troche głupio bo się czerwieni jak o tym wspominam ; D

Znaffca- Dobrze, że siostra starsza bo inaczej szoku by dostała ;d !

Gość uwiklana
Dokladnie,dobrze ze siostra starsza bo inaczej bylby duzy szok dla niej!!! hihihi. Nie martw sie ja tez widzialam klejnoty mojego brata (a jestem mlodsza od niego) Nie przejmuj sie,takie rzeczy sie zdarzaja gdy sie mieszka razem :)