Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła ;)

pytanie o bąka ...

Polecane posty

Decoy - no niby tak... chociaż tym bardziej mi było wstyd bo ona nie tak, że otwarła drzwi, zobaczyła co jest grane i szybko zamknęła tylko od razu mechanicznie wzrok w dół i stała z rozdziabioną gębą :P

teraz też sie z tego śmieje, ale wtedy średnio mi było do śmiechu :)

hehhe ;D Biedna dziewczyna.. Nie no ja też widziałam klejnoty brata to normalka ;D Brat ma 25 ;)

właśnie mi się przypomniała kolejna wtopa z bąkami, w któej udział brała właśnie ta siostra :D pewnego razu razem z ową siostrą wracaliśmy skądś... i wchodzimy do klatki schodowej bloku... kiedy byliśmy na początku schodów ja wypaliłem pierda ale takiego dłuuuugiego na cały regulator i w brecht :P potem sie okazało, że i smrodek nie mniejszy niż wydźwięk ;) i co najlepsze przypadkiem wrobiłem siostrę w tego bąka, bo od razu uciekłem daleko do przodu po tych schodach, a ona została w tej chmurze oparów... :D a tu nagle patrze między barierkami schodów i ujrzałem, że jakiś facet z rowerem wszedł do klatki i idzie za nią po schodach... nagle się zerwał, przyspieszył kroku na tych schodach i ją wyprzedził :P hahaha biedaczka ;) pewnie koleś pomyślał że to ona tak się zbączyła :D chyba z pół godziny sie z tego lałem :D

Ja nie moge co faceci z tym mają naprawdę mnie to zastanawia. Mój brat (mający 25 lat ja lat 18) potrafi wlecieć do mojego pokoju puścić mi bąka i uciec a potem krzyczy ale z ciebie świnia :( no załamka...

Gość uwiklana
:) :) :)

Decoy - przyzwyczajaj się... jak kiedyś z facetem zamieszkasz to na 70% to będzie nieuniknione ;)

Gość uwiklana
:) :) :)

Decoy - ojjj przesadzasz :) nie jesteśmy wcale tacy źli... też nie wiem dlaczego tak jest, ale bąki są śmieszne same w sobie i to w każdym wieku ;) mój brat ma 35 lat i też takie rzeczy wyprawia :D i nie myśl że tylko faceci, bo znam też kilka kobiet, które się z tego potrafią śmiać :) mało tego... nie raz słyszę, że te na co dzień święte i niepierdzące w towarzystwie swoich psiapsiółek też potrafią dać czadu i zawijać się ze śmiechu ;) oczywiście nie każdego to musi śmieszyć... mnie też średnio śmieszą kawały o lekarzu i babie, za to śmieję się z innych rzeczy :)

Znaffca- no to akurat prawda moja była przyjaciółka taka cicha nic nie mówiąca była ze mną na spacerze i piłyśmy cole po drodze i nagle jej sie bekać zachciało i wtedy dowiedziałam się ze tak czysta Kaja, taka dama potrafi wybekać alfabet ; D Ja nigdy przy żadnym chłopaku nie puściłabym bąka choć by mnie brzuch bolał a nie raz tak było to jestem twarda : D

wybaczcie musiałem na moment odejść od kompa i iść coś zjeść :) Decoy - to niedobrze że sie tak wstydzisz... tzn jak sie spotykasz z chłopakiem na pare godzin to jeszcze ok, rozumiem że starasz mu się pokazać jaka wspaniała jesteś, jaka zadbana itp itd i chcesz mu takich atrakcji oszczędzić ;) noo ok,ale jak z nim zamieszkasz kiedyś, będziesz z nim razem jadła, spała, spędzała czas 24/24h, to możę to być ciężkie do uniknięcia...

Pewnie będzie ciężko ale co zrobić ;D Będę próbować.. Nie no ja co do bekania nie mam nic przeciwko ale pierdzenie to gorsza sprawa :D Ale mi smutno cały czwartek od rana siedze przed komputerem a jutro romantyzm i Mickiewicz mnie czeka na wypracowaniu maturalnym ;(((((((

Decoy - hehe czemu uważasz że gorsza? :D poza tym jak już będziesz z nim mieszkać, to raczej ciężko będzie tego także uniknąć... a co do tego drugiego, to akurat w dobry temat trafiłaś, masz okazję się odstresować przed jutrem ;)

Gość miedzynarodowka 32
oj tam normalaka....ja w wannie gole nogi albo psioche a on sre i pierdzi na klopie, PAMIETAJCE WTEFY KIEDY ZACZYNA SIE 1 BAK ZACZYNA SIE PRAWDZIWY ZWIAZEK:)

Znaffca- Większość facetów czy też chłopców uważa, że kobieta to "wonsz" ;D, który żadnych brzydkich gazów nie wydobywa więc jak będę mieszkać z facetem i zachce mi się bączka a on ucieknie ;D Odstresować... to bym chciała bo nie dość, że moje życie uczuciowe trochę się zawaliło to jeszcze od 9:00 siedze nad książką chora w domciu i uczę się o tym, że romantyzm to najgłupszy okres w dziejach ludzkości....

Decoy - całe szczęście ja do tej grupy nie należę ;) uważam, że jest coś takiego jak równouprawnienie i kobiety też w tej kwestii powinny z niego korzystać... :) skoro ich faceci popierdują bez kozery to czemu one uważają że im nie wypada choćby czuły jak brzuch od trzymanych gazów podchodzi im pod szyję? :D moja babcia jak jeszcze żyła, to mówiła "lepiej pierdnąć niż lekarzowi stówę dać" :P a co do romantyzmu, to była moja ulubiona epoka, mimo że większosć bohaterów popełniła samobójstwo :o a tak btw znasz 13. księgę Pana Tadeusza? :D co prawda jej autorem nie jest Mickiewicz, a Fredro... ale moim zdaniem warto ją znać, przynajmniej dla odstresowania :)

Znaffca- Wiesz mi najbardziej z romantyzmu podobają się "Cierpienia młodego Wertera" wiesz niby książka banalna zakochał sie i zabił ale ma coś w sobie co mnie wciągnęło.. Czytałam Pana Tadeusza ale musze jeszcze raz bo zbyt dużo zajęć znacznie mi przeszkadza w skupieniu się na lekturze... Dlatego latem wszystkie książki są moje. ;)

Jezu jak ja sobie pomyśle, że moi rówieśnicy żyją tak beztrosko i się niczym nie martwią to czuje sie staro naprawdę staro. :(

Decoy - też lubiłem Wertera ;) fakt że troche bajkowo ujęte wszystko, ale motyw jak najbardziej powszechny w życiu codziennym... niestety :/

Co ty słuchasz !!! Jestem za młoda na takie rzeczy ! hahahahhahahah

Decoy - wybacz jeśli zgorszyłem... nie miałem zamiaru :) myślałem że Cię to rozbawi... tym bardziej że to autentyczne dzieło Fredry, którego w szkole nikt łącznie z nauczycielkami nie zna od tej strony ;)

Znaffca- nie no humor to mi poprawiłeś,serio serio :) Dzisiaj mam takiego doła, i przytulam sie do poduszki..... Jutro 5 rano kawka i zakuwamy ;d

Od bąków przeszło do mnie no kurcze jaki ten świat dziwny :D

heh cieszę się :) ja też humor mam średniawy, bo chory od 2 dni leżę w wyrku, więc się nudzę... przez to na forum siedzę i ot takie pierdoły wypisuję :D

Kurcze ja siedzę właśnie chora 2 dzień w domu hehehe ;)