Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła ;)

pytanie o bąka ...

Polecane posty

hehe temat rzeczywiście ulotny ; D Znaffca dawaj jeszcze jakieś historię chętnie się pośmieje ; ) oby temat trochę odżył ; D

Już chyba nikt nie ma śmiesznych historii ;(

Decoy - ja mam ich akurat pełno :D Ooo właśnie mi się przypomniało coś co niedawno mialo miejsce :) Pewnego dnia zrobiliśmy sobie nocny plener fotograficzny w pewnym mieście. Żeby uniknąć niepotrzebnych przepychanek chodzilismy w grupkach po 2-3 osoby... I pech chciał, że jeden z kumpli najadł sie czegoś przed spotkaniem i puszczał gazy bez przerwy :P W dodatku co puścił to krzyczał "ejjj słyszeliście to??" :D albo "oo k**a lepeij tu nie podchodźcie teraz!" :P I cały czas się brechtalismy jak debile z tego :P No i przez to nasz zespół prawie zdjęć nie miał z wyprawy :P haha Ale ubaw mieliśmy to najważniejsze ;) Szkoda że ja się nie dołączyłem do niego... bo skromnie przyznam, że też potrafię ryknąć jak słoń, jedynie się chwalić nie lubię :D :D

Znaffca hehe ja tez mam ich pełno ale wbije na kafe dopiero ok 22

decoy - ok to liczę, że do tego czasu temat się coś ruszy ;)

hehehe doba historia ; D faceci to zawsze takie akcje mają. Ja jestem jak "wonsz " nigdy bym nie puściła bąka przy znajomych, chłopaku czy przy innych ludziach hehe ;p

I z kim ja tu pogadam... nikt mi nawet dobranoc na pożegnanie nie powie ; ( oj smutny mój los ...

jestem jestem ;) a czemu "wonsz?" :D Ja raczej też się nie lubię chwalić nawet jak inni sadzą... Wysarczy, że rodzinka mnie nie znosi :D Ale czasem jak mi na głowę padnie to owszem :P Jednego razu chciałem przy koleżance od tak dla kabaretu to zrobić żeby zobaczyć jak zareaguje, ale stwierdziłem że lepiej nie, niby to normalne ale różnie ludzie reagują :P

Wonsz no bo ja się krępuje strasznie i do toalety nawet u obcych ludzi nie pójde bo mnie to odrzuca jakoś heheh... a jak bym baka puściła to wszyscy by w szoku byli .... hehehe ; d

Mi się chyba już historie skończyły ... ; (

noo widzisz, lepiej wychodzą na tym ci co mają gdzieś i robią to wszędzie i przy wszystkich :P jak po raz setny ten sam osobnik zanieczyści powietrze, to na nikim to wrażenia nie zrobi... ale jak komuś, kto się z tym kryje sie zdarzy choć raz to jest wielka afera :D

No dokładnie.. Ja mam wgl wstręt do toalet i jak widze że ktoś ma bałagan w domu to do toalety też jakoś nie dam rady iść.... Piątek 23:00 Znaffca na impreze byś mnie jakąś porwał a nie historie o bąkach mi tu piszesz ; D

musisz się raz przełamać, to będzie nowa historia do podzielenia się :P

nie lubię imprez ;) mam inne rozrywki a to jedna z nich :D

Dziś mam taki nudny dzień... no koszmar jakiś... ; ( O przypomniała mi się historia kiedyś siedzimy w pubie (było całkiem sporo ludzi ) jest miło gadamy sobie wszyscy i wgl a mój durny kolega oczywiście się wygłupia i tak bezpośrednio do kumpeli pociągnij za palec jak sie świnia spierdział no masakra jakas ale podziwiam go za brak wstydu ; D

Coś mi sie zdaje że chciał "przełamać lody " ; D

albo chciał sobie ulżyć na legalu :P nie no w pubie czy gdzieś to bym też nie zrobił tego... za to kiedyś w domu będąc w swoim pokoju sobie pozwoliłem, a w pokoju była jeszcze chrześnica o której pisałem tu wcześniej ;) niby nic, ale mała od razu wstała i pobiegła do salonu krzycząc "fuuu wuja pierdnął! wuja pierdnął!" :D A w salonie goście byli i mnie wkopała :P

hehhe małe dzieci są słodkie zawsze wszystko wypaplają albo palną coś głupiego ; D mój wujek kiedys wziął rurke z bitą śmietaną a kuzyn nie chciał rurki tylko bitą śmietanę i zaczął płakać więc wujek dmuchnął w rurkę i cala bita śmietana na Marcina na buzie a mały do niego tatuś ty mnie nie zaciemniaj ! nie mogłam ze smiechu jak to wyglądało ...

buahhaha czyścisz mi monitor! :D komicznie to musiało wyglądać :P

Ja nie mogłam tak się śmiałam jak głupia wtedy ;D a monitor czyścisz sam chyba że będę coś z tego mieć ; D

a i potem wzięłam przykład z wujka i zrobiłam tak kumpeli bo ona mi zawsze numery wycinała byłyśmy na wycieczce w szczecinie i piłyśmy shake no i ona mnie wkurzyła wzięłam rurke i poszło wszystko na nią... myślałam, że mnie zabije ... chociaż zemsta była słodka ;d

no i masz jaka materialistka ehhh... :P i przez Ciebie byś mnie wzięła sama za fleję, że mam monitor zapluty = bałagan w pokoju i miała wstręt do toalety :D sama tak napisałaś! :P

hehe no co porządek musi być ! Porządek w mieszkaniu = porządek w życiu ; D brrr ale zimno chwila musze się schować pod kołderkę ; D

Jaka materialistka ?! nikt tu nie mówił o korzysciach materialnych ;D wystarczy, że dzisiaj zapewnisz mi bardzo miłe towarzystwo aż pojdę spać bo wstać muszę o 8 to wtedy zgodze się na czyszczenie monitora ;D

ee to trzeba było od razu ;) hehhe jak już przy dmuchaniu czymś na kogoś jesteśmy... ja kiedyś w podstawówce chyba jeszcze tak kumplowi zrobiłem :D jak weszły do sprzedaży soki z takim "smoczkiem" do picia, to ja mądry wpadłem na pomysł, żeby ten "smoczek " odkręcić i na nim gwizdać ;) i chciałem pokazać ten patent kumplowi, więc wołam go i gwizdnąłem w jego stronę i przez przypadek oplułem, a ten się wkurzył i zaczął mnie bić, a akurat nauczycielka weszła i uwagę dostał przez głupotę :P

hehehe ;d w gimnazjum i podstawówce różne dowcipy szły raz koledze jajka do butów od wf włożyliśmy... albo koleżanka przyniosła jakąś jaszczurkę i wrzuciła koleżance do plecaka ale był krzyk masakra...

a i miałam ci powiedzieć że piosenka którą masz w stopce jest świetna ; D od wczoraj mi ciągle w głowie siedzi ; d

hehh aż się łezka w oku kręci :) teraz człowiek stary i już takich żartów nie wypada robić... choć na studiach nie powiem, też się działo ;) np miałem na roku bliźniaków (z tych co prawe tak samo wyglądali) i pamiętam jednego razu się o coś kłócili i jeden do drugiego powiedział: "Ale Ty masz zj**ny ryj...". Na co drugi "Ty masz taki sam debilu!" :D no i wracając do tematu bąków, to ci bliźniacy też właśnie z tego słynęli :P na wykładach bywało, że jeden przez drugiego sadzili... :D tylko sie cieszę, że daleko od nich siedziałem :D

heheh taką samą historie znam o bliźniakach tylko tekst był w stylu ale ty masz głupią twarz ; D hehehe Jaki stary ?! z tego co pamietam to masz 22 lata ;d