Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła ;)

pytanie o bąka ...

Polecane posty

hahahhahah usmialam sie do lez;D Ja niestety nie umiem puszczac bakow tak jak moj facet ale ostatnio zdazylo mi sie niestety jak razem lezelismy haha z tym ze to byl cichacz ale smierdzialo i tak mi sie glupio zrobilo ze zaczelam gadac od rzeczy jakies glupoty on chyba zorientowal sie ze zrobilo mi sie glupio i nic nie powiedzial hahahah;)

Gość WC
Powiem jedno: szkoda, ze nie ma perfum o zapachu ludzkich pierdów. Ja bym się takimi kropił. To byłby naprawdę piękny zapach.

hahaha no niestety nie moge sie przelamac...Tak strasznie mi glupio;/ mimo ze to rzecz normalna i kazdy ma takie potrzeby moze jak juz bede mieszkac z nim to sie naucze chociaz tez w to watpie umre z bolu brzucha;D

ola91 - nic się nie martw, pierwszy krok (w tym przypadku bąk) zawsze najtrudniejszy ;) ale później już z górki :D póki nie spędzacie jeszcze aż tyle czasu ze sobą, to może jeszcze nie widzisz takiej potrzeby, ale jak zamieszkacie to rzeczywiście będzie to uciążliwe i wtedy się przekonasz :) ale jak napisałem - najtrudniej się przełamać, potem już luz ;)

Gość Trzy, dwa, jeden, zero, start
Pierwszy bąk przy drugiej polówce to zawsze mega wydarzenie ! Kiedys byłam z kimś ponad dwa lata i nigdy nie sie odważyłam. Teraz, z moim obecnym jestem tylko 5 miesiecy a już sobie popierdujemy przy sobie smialo. Niestety jest to ludzkie i jak sie siedzi ze soba 24h to musi się kiedys zdazyc. Nie przeszkadza mi, kiedy on pierdzi- lepsze to niz bolacy brzuszek. Ja staram sie wychodzic do lazienki, ale w nocy, wieczorem, czy rano, nie zawszw zdąze wiec przepraszam i tyle :D Pierwsze baki z jego i mojej strony to byl lekki wstyd a potem kupa smiechu :) Kocham go, cokolwiek by nie zrobil, a potrafi duuuuuuzo :D

Trzy, dwa, jeden, zero, start - i prawidłowo ;) tak być powinno żeby czuć się na tyle swobodnie przy sobie w związku, bo co w tym przyjemnego chodzić z obolałym brzucholem... a co niektórzy to robią problem tam gdzie go nie ma... zresztą zawsze mnie to śmieszy, że nie wstydzą się paradować na golasa czy nawet uprawiać anal, a zwykły bączek jest "fuj" :P ludzie! to tak jak byście po stosunku oralnym brzydzili się napić wody z jednej butelki!!! :D

Gość ffdfgfgg
ale d u p y dawac sie nie wstydzicie?

Gość niskopodłogowa
A my to razem dajemy na zmiane po śwkątecznym jedzonku :p :p I nkkt nienarzeka. Niektorzy to przearazliwieni jacys

Gość ona pierdzi dla mnie
Ba! :D Choć po latach już się nie wstydzimy :) ps Rozbawiły mnie Wasze historie jak nigdy :P

Gość kasztanowy włosek
Ja się oobiście wstydze przy chłopaku i jak narazie mi się nie zdarzyło. Ale bawią mnie wasze historie hehe świetne są :P

Gość gość
Wstyd to kraść, a nie pierdnąć :D

Gość gosc z daleka
a mnie nie razi jakis tam bak,glupio ale moze sie zdarzyc.natomiast obrzydza mnie jak ludzie juz jakis czas ze soba mieszkaja i pierdza przy sobie bez skrepowania i jeszcze sie oboje z tego smieja.i jak ma taki facet mnie podniecac?:(sa rzeczy,ktore sie robi tylko w odosobnieniu.dla mnie to zwykle chamstwo i prostactwo.podobnie z bekaniem fuj.

Gość gość
gość z daleka - nie przesadzaj :) i co będziesz z każdym bąkiem na balkon uciekać przez resztę życia? to juz lepiej być samotnym i nie odbierać sobie tej przyjemności ulżenia sobie :o

Gość gość
gosc 12:24 oczywiscie,ze nie:Pale naprawde nie trzeba pierdziec ot tak sobie,jesli mozna jeszcze lo lazienki zdazyc nja zostalam wychowana w ten sposob,ze przy stole byl zakaz bekania,to samo z pierdzeniem.oczywiscie jesli sie juz komus zdazylo to nie bylo dramatu z tego powodu,ale jesli czuje,ze zdaze dojsc do lazienki to dlaczego mam pierdziec przy stole?naprawde nie smieszy mnie widok par,ktore sobie pierdza i bekaja ile wlezie i jeszcze maja z tego niezly ubaw z tego.to tak samo jak z czyszczeniem uszu,ludzkie,prawda?ale czy musze to robic przy mezu?niekoniecznie,prawda?;)

Gość gość
gość Ano nie trzeba, ale co nie znaczy, że nie można sobie pryknąć od tak czasem :) i się z tego pośmiać wspólnie :D

Gość gość
Fuu obrzydliwi jestescie, na serio az tak czesto zdarzaja wam sie gazy? Pewnie jakies smieciowe jedzenie dzien w dzien? :O

Gość gość
boże co za temat :) ja tam się z moim tak nie raz wydurniamy, to jest takie głupie ale też śmieszne :D rany w końcu to ludzka rzecz, jak idziesz kupe zrobić to też sie potem wstydzisz jak ktoś wejdzie do śmierdzącej łazienki :) nie wiem czemu sie tu wypowiadam ale co tam :) puszczanie bąka bywa śmieszne :P

Gość gość
gosc 14:47 ale lazienka jest do tego przeznaczona,poza tym wymyslono odswiezacze:Pnapradwe widok pierdzacego i bekajacego faceta ,dziala na mnie odstraszajaco:Poczywiscie jesli mu sie zdarzy to ok,ale na litosc boska nie dlatego ze on wlasnie chce pierdziec to sobie pierdzi:(zachowajmy pewne rzeczy dla siebie.

Gość gość
No jak sobie chcesz... zdanie drugiej osoby trzeba szanować i dostosować się w miarę możliwości by nie być dla niej uciążliwym :) Chociaż ja akurat bym nie miał nic przeciwko pierdkom partnerki... Ale wiadomo każdy jest inny, mnie akurat to śmieszy i jest najlepszym dowodem tego, że partnerka czyje się przy mnie swobodnie ;) Ktoś tu kiedyś powiedział że dopiero z pierwszym bąkiem zaczyna się prawdziwy związek :D

Gość gość
gosc 15:09 zgadza sie.to duzo zalezy od wychowania oraz od tego,ze kazdy czlowiek ma iina granice intymnosci.hehe np.moja kuzynka jak siedzi na kibelku to nie ma nic przeciwko,zeby maz wszedl w tym czasie do lazienki:Pczyszcza sobie uszy przy sobie,obcinaja paznokcie u stop,wyciagaja nitka jedzenie z zebow....dla mnie to juz hardcore:Dz pierdzeniem nawet przy stole tez nie ma u nich problemu.

Gość gość
"Chociaż ja akurat bym nie miał nic przeciwko pierdkom partnerki... Ale wiadomo każdy jest inny, mnie akurat to śmieszy i jest najlepszym dowodem tego, że partnerka czyje się przy mnie swobodnie Ktoś tu kiedyś powiedział że dopiero z pierwszym bąkiem zaczyna się prawdziwy związek " zgadzam się z tym :) tak naprawde w zwiazku jest wiele krepujących barier które jak się przełamuje to jest to fajne uczucie i nie chodzi o sam fakt puszczenia bąka tylko o to że nie latasz do łazienki bo chce ci sie pierdnac a nie chcesz urazic drugiej osoby tylko pierdzisz tam gdzie stoisz... I ok jest coś takiego jak kultura ale tak serio to ja bym nie chciala aby ktos z kim mam spedzic cale życie był cały czas w moim towarzystwie sztucznie kulturalnym jak w towarzystwie cioci Zofii :) no bo kultura jest czymś wymuszonym, wyuczonym:) wiec czy nie lepiej byc calkowicie sobą przy drugiej osobie :D hehe ale sie rozpisalam na temat bąka :D no to miłego pierdzenia :D:D

Gość gość
Jasna sprawa. Nie ma co popadać ze skrajności w skrajność, ale wyluzować się na tyle, by nie czuć się jakoś specjalnie skrępowanym, ale też nie obrzydzić tego drugiego :) Co do wchodzenia do łazienki to ja akurat bym tego nie robił, bo sam też bym nie chciał by mi ktoś wchodził... i tu już nie chodzi o jakąś kulturę, tylko po prostu w kibelku chcę mieć spokój i kropka :P No to widzę, że się idealnie rozumiemy :) Właśnie chodzi o to takie poczucie swobody i nie chodzi o swobodę przy każdym tylko przy tej jednej osobie, która jest dla nas ważna ;) Grunt by nie przekraczać jakichś tam granic, bo wtedy to już jest swoboda kosztem cierpienia tego drugiego a to już nie fajne :P A jak jednemu i drugiemu nie przeszkadzają bączki, to nawet się można pośmiać od czasu do czasu wspólnie z tych rubasznych odgłosów o szerokim spektrum róznorodności brzmienia :D albo z ludzkich wpadek z ich udziałem w stylu niespodziewana ewakuacja pomieszczenia :P

Gość gość
gosc 15:49 grunt to nie zachowywac sie jak swinka w chlewie:Dno w koncu ktos mnie zrozumial:P

Gość gość
Polecam sięna przyszłosc :D 🖐️ Z tym że wiesz, stwierdzenie "jak świnka w chlewie" tez jest w pewnym sensie względne :P Wiesz, jeden się obruszy o byle małego bączka i obrazi, a dla innych zawody w pierdzeniu w łóżku co wieczór są na porzadku dziennym :D

Gość gazuj
bączek nieboraczek jest u nas już powszechny, choć na początku był wstyd

Gość gość
up! :P

Gość gość
Nie ale mi wstyd na samoą myśl że takie coś by mogło mieć miejsce

Gość gość
Ojj Każdy pierdzi i każdemu sie może zdarzyć :P nie bądźcie takie święte :D

Gość gość
Bąki są okropne! :D

Gość gość
Wcale nie! Bączki są sexi :P mmmhmm te zapaszki... :)