Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedajerady

Zrzucił mnie, jakbym była nikim

Polecane posty

Gość niedajerady

Bylismy- tak sadzilam-szczesliwi ze soba, do wczoraj/. wczoraj jego mama uslyszala od kogos, ze niby zle sie dzialo w momi ex zwiazku, z ex chlopakiem, na co moj napisal mi smsa: nie pisz, nie dzwon, zeganj. l wylaczyl totalnie telefon. Pojechalam do niego, zeby dowiedziec sie, co jest grane. Wyszedl z laska na klatke schodowa, powiedzial, ze jego mama uslyszala , ze srednio bylo w moim poprzednim zwiazku, ze mi nie ufa, ze to koniec, ze jestem chora psych. Do tego, jakby mi malo bylo, matka(chlopak mieszka z rodzicami) zadzwonila na... policje... pojawili sie. Ja sie skrylam na innym pietrze, a moj , juz ex , chlopak, staral sie odkrecac sprawe, mowil, ze juz mnie tu nie ma itp... wychodzilam z tego bloku z niczym. Z poranionym, zlamanym sercem, z brakiem mozliwosci wyjasnienia czegokolwiek (prosilam go, daj mi zrozumiec, nie wiem, co powiedziala ci twoja mama a propos mego ex zwiazku...pozwol mi na obrone...) powiedzial, ze to KONIEC. Ja nie rozumiem , po prostu... i jesli Ty, kiedys, moze, trafisz na ten post... zawsze bede cie kochac, bo byles wlasnie Tym. I mam nadzieje, ze zalujesz chociaz jednego: sposobu na rozejscie sie. Moglismy zachowac piekne wspomnienia...zostawiles mnie naprawde z niczym. Jak psa. Jezu, ale sie dzis posypalam...

Gość njkbn,,b v
ile byliscie ze soba?

Gość gbergrgzs
a prawda jest z tym poprzednim związkiem?

Gość niedajerady
Rok razem. Nie bylo kolorowo, bylo w tamtym zwiazku trudno, dlatego sie rozstalam z tamtym facetem

Gość gbergrgzs
ale z twojej winy było źle? zrobiłaś coś złego? no i czy ten obecny nie wiedziało czymś?

Gość niedajerady
Nie bylam 'zla'... poronilam... w tamtym zwiazku... to dla mnie bardzo przykry temat... z tego powodu moj do wczoraj chlopak rzucil mnie. powiedzial, ze jego tez moze cps takiego spotkac i mi nie ufa.

Gość gbergrgzs
nie rozumiem..... chodzi tylko o to, że poroniłaś? poroniłąś czy usunęłaś? a może przyczyniłaś się do tego, że poroniłąś? i czy on o tym wiedział? weź wyjaśnij, bo nie rozumiem. jak twój facet mógłsię wkurwić o to, że poroniłaś? czy on nie wiedział, że z tamtym sypiałaś? no nie rozumiem

Gość niedajerady
sama nie rozumiem... powiedzial, ze dowiedzial sie, ze poronilam i ze jest w szoku i ze mi nie uda... mysli, ze moze byc tak samo z nami... dlatego mnie zostawil...

Gość gbergrgzs
a nie mówiłaś mu o tym, że byłaś w ciąży? pewnie o to poszło, a nie o fakt poronienia. bo jeśli on nie chce być z tobą dlatego, że poroniłaś i boi się że i z nim poronisz to weź sienie waż nawet jednej łzy uronić nad nim....

Gość oposum
glupie prowo

Gość a ja powiem tak ...
dziewczyno ciesz się że to koniec. chciałabys być z kimś takim do końca życia. przecież to oczywiste że tego chłoptasia nakręciła mamusia. co to za mężczyzna któy słucha jakiś plotek zamiast z tobą porozmawiać. ano taki co to we wszystkim słucha mamusi. chciałalbyć mieć za teściową taką babę co policję wzywa na niewinnego człowieka. miej swój honor i omijaj takich ludzi z daleka !

Gość gggg343
Ale chaos... "Zrzucił mnie, jakbym była nikim" Chyba rzucił a nie zrzucił, zrzucić to można kogoś np. z wysokości. Dlaczego niby jego matka zadzwoniła po policję? Awanturowałaś się tam? "Rok razem. Nie bylo kolorowo, bylo w tamtym zwiazku trudno, dlatego sie rozstalam z tamtym facetem" To w końcu z którym rok? Trochę dziwna sprawa że rzuca Cię z powodu poronienia- na pewno chodzi o to- a nie o aborcję? Czy chodzi o sam fakt współżycia? Koleś chcę dziewicy? Nie kapuję...